31 Δεκ 2009

Ρέστα δίνουν οι Τούρκοι. Ζητούν από την Ιταλία επιστροφή των λειψάνων του Άι Νικόλα!

Μυρίστηκαν χρήμα οι “πολιτισμένοι” γείτονες και απαιτούν τα οστά του Αγίου Νικολάου. Απίστευτο εντέλει το τι μπορεί να κάνει η μόρφωση και η μελέτη της...

ιστορίας.[ΑΓΙΟΣ+ΝΙΚΟΛΑΟΣ.jpg]

Ενημερώθηκαν οι Τούρκοι πως ο περιβόητος Santa Klaus δεν είναι άλλος από τον Έλληνα Άγιο Νικόλαο και σκέφτηκαν να γίνουν …Ροβιανέμι! Με απίστευτο θράσος, ο Τούρκος υπουργός “πολιτισμού”, εγείρει θέμα επιστροφής των λειψάνων που τώρα βρίσκονται στην Ιταλία, σε Ιερό ναό στο Μπάρι. Ο Ertugrul Günay υποστηρίζει πως τα οστά “κλάπηκαν” από Τουρκικό έδαφος, οπότε πρέπει να επιστραφούν. Απύθμενο θράσος, αφού ο Άγιος έζησε και πέθανε στα Ελληνικά Πάταρα της Λυκίας τον 3ο Αι. όταν δηλαδή οι πρόγονοι του Γκιουνέι προσεδαφίζονταν με τα διαστημόπλοια στην έρημο Γκόμπι (σύμφωνα με την Εργενεκόν).

Τα οστά του Αγίου πάρθηκαν από Ιταλούς ναυτικούς το 1087 και έκτοτε βρίσκονται στην Ιταλία.

Το κωμικό της υπόθεσης όμως δεν σταματά εδώ. Ο Τούρκος υπουργός πολιτισμού επικαλέσθηκε και τη μαρτυρία Τούρκου “αρχαιολόγου” που ισχυρίζεται ότι ο Άγιος διαφωνεί με την ταφή του στην Ιταλία αφού σύμφωνα με “ιστορικά στοιχεία” το γνώριζε και θέλει να επιστρέψει στην Τουρκία! (σσΟ: Ρε παιδιά, που ήξερε ο Άγιος ότι 1700 χρόνια μετά θα είχαν κυριαρχήσει οι βρυκόλακες στη Μ. Ασία μετονομάζοντας τη σε “Τουρκία”;)

Βέβαια η Ιταλία δεν πρέπει να ανησυχεί αφού ο Τούρκος υπουργός δήλωσε ότι θα χειριστεί το θέμα με λεπτότητα και ακόμα “δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα της επιστροφής”. Αναμένουμε εναγωνίως για την απάντηση των Ιταλών και θα σας ενημερώσουμε. Αυτό πάντως, ονομάζεται θράσος και άγνωστο γιατί, μας παραπέμπει στις τακτικές του Κουράκη στο Ελληνικό κοινοβούλιο: Όσο πιο μεγάλη είναι η κοτσάνα, τόσο περισσότερο τη συζητάνε.

http://olympia.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη