7 Δεκ 2009

"Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλους"


Αγαπητέ μας Πρόεδρε Ζήση Βρύζα.

Όλα όσα περιστέφονται γύρω από την ζωή μας δεν μας ανήκουν αλλά είναι δανεικά εκτός από ορισμένους θεσμούς για τους οποίους όλοι μας παλεύουμε να τους κρατήσουμε ανέπαφους από αποιαδήποτε απειλή. Για εμάς λοιπόν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ εκτός από την οικογένειά μας ένας θεσμός για τον οποίο υπερηφανευόμαστε έιναι η ομάδα μας και δεν δεχόμαστε να...
καπηλεύεται από κανέναν.
Συνεχίζω λοιπόν με την 3η καταγγελία μου η οποία και με έχει εξοργίσει.
Βρέθηκα το Σάββατο στην Τούμπα δίπλα στην ομάδα μου ώς κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας για να την βοηθήσω όπου και πάλι έιδα να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδα μου ο Σύριος υπάλληλος ο οποίος έκανε για άλλη μια φορά την δουλειά του.

"Πέρασε" από τα αποδυτήρια τους δικούς του ανθρώπους για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Αυτό λοιπόν που με εξόργισε είναι ότι το έκανε μέσα από τον ιερό χώρο τον αποδυτηρίων που όπως όλοι γνωρίζουμε αποτελεί το τελευταίο κάστρο για έναν υγειή σύλλογο. Εκεί Ζήση που ακόμη και εσύ απαγορεύεται να εισέλθεις χωρίς λόγο. Άραγε συνεχίζουμε να είμαστε υγειής ως ζωντανός οργανισμός όταν ο ανωθεν υπάλληλος αποτελεί τα μάτια και τα αυτιά του πιο γνωστού δημοσιογράφου της κρατικής τηλεόρασης με πλήρεις αναφορές για το τι συμβαίνει στα στεγανά της ομάδας?

Που έφτασε στο σημείο να προπηλακίσει αγνούς φιλάθλους οι οποίοι επισκεύτηκαν την ομάδα έπειτα από ευρωπαϊκό αγώνα που αποδείχτηκε ντροπή για την ιστορία μας για να μάθουν το τι συνέβη?

Ας αναλάβουμε Πρόεδρε όλοι τις ευθύνες μας και ας αποδείξουμε ότι από την θέση του ο καθένας θα κάνει αυτό που πρέπει.

Απολύστε τον γιατί μόνο έτσι θα σταματήσει να ρεζιλεύεται ο ΠΑΟΚ μας.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ.

Μετα τιμής
ΟΠΑΔΟΣ-4-
(ελήφθη με e-mail, από το taxalia)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη