30 Δεκ 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! Η διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργ.Υγείας, δεν εμβολιάστηκε ακόμη !!!


"If You Can't Do It ...Don't Teach It" ή "Δάσκαλε ...που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις" (Λαική ρήση) !

Πρέπει να εμβολιασθεί ο πληθυσμός για τον Η1Ν1? Ναι, οι ...άλλοι !!!

Η γενική διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Μάργκαρετ Τσαν, δήλωσε σήμερα στην ελβετική εφημερίδα Le Temps, ότι είναι πολύ νωρίς για να ισχυρισθούμε ότι νικήσαμε στον αγώνα κατά της πρώτης πανδημίας του 21ου αιώνα και απευθύνει έκκληση για επιφυλακτικότητα.
Συγκεκριμένα, η κυρία Τσάν λέει :
"Είναι πολύ νωρίς για να δηλώσουμε ότι ξεπεράσαμε την κορύφωση της πανδημίας της γρίπης A σε παγκόσμιο επίπεδο", προειδοποιεί η Μάργκαρετ Τσαν στην ελβετική εφημερίδα Le Temps. "Σε ορισμένες χώρες του βορείου ημισφαιρίου όπως ο Καναδάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες, ξεπεράσαμε την κορύφωση του δεύτερου κύματος της πανδημίας. Όμως δεν βρίσκονται σε αυτό το σημείο όλες οι χώρες. Ο χειμώνας είναι ακόμα μακρύς", δηλώνει η γενική διευθύντρια του ΠΟΥ.
Σε ερώτηση για τις επικρίσεις κατά του ΠΟΥ, ο οποίος κατηγορήθηκε ως υπερβολικά κινδυνολόγος, η Μάργκαρετ Τσαν δικαιολογεί την πολύ επιφυλακτική στάση του οργανισμού απέναντι σε αυτήν "την πρώτη πανδημία εδώ και τέσσερις δεκαετίες: Ο ΠΟΥ δεν επηρεάζεται ούτε από χώρες, ούτε από τη φαρμακευτική βιομηχανία την ώρα που καλείται να λάβει αποφάσεις", διαβεβαιώνει.
Τονίζοντας το γεγονός ότι πρόκειται για έναν "νέο ιό, ο οποίος εξαπλώνεται με σταθερό ρυθμό σε δύο περιοχές του κόσμου παράλληλα", η Μάργκαρετ Τσαν δηλώνει ότι συμβουλεύθηκε "ιολόγους, επιδημιολόγους και ειδικούς δημόσιας υγείας", πριν κηρύξει πανδημία τον περασμένο Ιούνιο."Με επικοινωνιακούς όρους, υπήρξε μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις προσδοκίες και την πραγματικότητα" παραδέχθηκε. Όλος ο κόσμος περίμενε ότι η νέα πανδημία θα οφειλόταν στον ιό της γρίπης των πτηνών H5 N1 που σκοτώνει το 60% των προσβληθέντων. Τελικά η νέα πανδημία ξεκίνησε από έναν πολύ πιο ήπιο ιό", λέει.
Διαβάστε εδώ την είδηση στην ελληνική γλώσσα και εδώ το αυθεντικό και πλήρες κείμενο (στην αγγλική).

Άλλες Πηγές:





Όμως...

Την ίδια στιγμή... Οι δημοσιογράφοι της "αποσπούν" την ...Πραγματική είδηση!!!

Η διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Μάργκαρετ Τσαν -η οποία έχει αναλάβει τον συντονισμό των υγειονομικών υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο για την αντιμετώπιση της πανδημίας της νέας γρίπης- παραδέχθηκε ότι η ίδια δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη ενάντια στον ιό Η1Ν1. "Έχω ζητήσει από την ιατρική υπηρεσία μου να με ενημερώσει που μπορώ να εμβολιαστώ", απάντησε η Μάργκαρετ Τσαν, ερωτηθείσα από δημοσιογράφους εάν έχει εμβολιαστεί και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι "βεβαίως" θα κάνει το εμβόλιο.
Η Μάργκαρετ Τσαν επισήμανε ότι "πολλά μέλη του προσωπικού" της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας έχουν εμβολιαστεί σε κέντρα στην Ελβετία. Πολλές δυτικές χώρες έχουν κάνει εκστρατείες για να πείσουν τον πληθυσμό να εμβολιαστεί, αλλά ο αριθμός των ενδιαφερομένων εξακολουθεί να είναι μικρός, με συνέπεια να υπάρχει μεγάλο απόθεμα εμβολίων. Ήδη η Γερμανία εκδήλωσε το ενδιαφέρον να μεταπωλήσει τα πλεονάσματα εμβολίων για τη νέα γρίπη. Η Ελβετία αποφάσισε εξ άλλου να δωρίσει τα μισά αποθέματά της σε αναπτυσσόμενες χώρες. Διαβάστε εδώ την είδηση στην ελληνική γλώσσα και εδώ το αυθεντικό και πλήρες κείμενο (στην αγγλική).
Στάυρος Κυριαζής / taxalia, 30-12-2009
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη