6 Δεκ 2009

Πως είδαν οι ξένοι τα γεγονότα του Δεκέμβρη

Η επέτειος της δολοφονίας και των επεισοδίων που ακολούθησαν. Τη μεθόδευση και τους σκοπούς τους έχουμε αναλύσει διεξοδικά. Αρκούν οι μελιστάλαχτες, γεμάτες ευγνωμοσύνη δηλώσεις των υπουργών της Νέας Διακυβέρνησης που αξίζουν όσο χίλια άρθρα. Έπιασαν τόπο βλέπετε τα κεράκια του Παπανδρέου.

Εδώ θα ασχοληθούμε με μία άλλη πτυχή. Τις παγκόσμιες παρενέργειες των επεισοδίων. Πως δηλαδή...

ένα αυτιστικό παιχνιδάκι που ξεκίνησε για την αύξηση των επιτοκίων δανεισμού, την ανατροπή της κυβέρνησης και την ενδυνάμωση των φασιστικών μειοψηφιών που διαβιούν στην Ελλάδα με κρατική επιδότηση, έφτασε στα πέρατα του κόσμου ως “Ηρωϊκή εξέγερση των Ελλήνων” ενάντια όχι στον Καραμανλή αλλά στην Παγκόσμια εξουσία.


Νέοι με Ελληνικές σημαίες, χαιρετώντας "εθνικιστικά", αποδίδουν φόρο τιμής στον "Έλληνα" Αλέξανδρο

<

Γιατί αυτή ακριβώς ήταν η αντίδραση της καταπιεσμένης ανθρωπότητας από την απάνθρωπη νομαδική εξουσία του απολίτιστου καπιταλισμού. Οι λαοί απανταχού είδαν αυτό που προσδοκούσαν και όχι αυτό που πραγματικά γινόταν. Οι λαοί δεν είδαν τους Μουτζαχεντίν να κάνουν πλιάτσικο, αλλά νέους, ηρωϊκούς Έλληνες (όπως τους διδάχτηκαν στο σχολείο) να αγωνίζονται για τη ελευθερία όπως κάνουν χιλιάδες χρόνια τώρα:

Η συνέχεια εδώ


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη