30 Δεκ 2009

Καλές οι γραμματείες και η οργάνωση Αντώνη, αλλά φτάνει η εσωστρέφεια.

…Γιατί μέσα από την εσωστρέφεια ξεφυτρώνουν όλοι οι απίστευτοι μαϊντανοί και τα παπαγαλάκια με τις περιβόητες “διαρροές” που μόνο κακό κάνουν, ενώ η χώρα ζει ...

τις πιο κρίσιμες στιγμές της μεταπολίτευσης.

Γράφει ο Αναίσχυντος Δεξιός

Φτάνουν λοιπόν τα γραφεία και οι τίτλοι. Καιρός να βγουν τα στελέχη στο δρόμο γιατί εκεί κερδίζονται η μάχες. Και σε αυτή τη μάχη ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! Αντίθετα η κοινωνία βράζει και θέλει απαντήσεις.

Απάντηση σε αυτό τον βιασμό του εκλογικού σώματος που επιχειρείται με τη μεθόδευση για την ιθαγένεια (των φίλων του ΠΑΣΟΚ όπως αποκάλυψε το Antinews).

Για το θέμα της Δραγώνα που ξεσήκωσε μέχρι και τους κοιμώμενους Ακαδημαϊκούς. Γιατί φίλε Αντώνη, βγαίνει ο Τραγάκης και κάνει μία ξεκάθαρη δήλωση καταδίκης στο κανάλι 1 και μετά αρχίζουν “οι διαρροές” ότι η Ρηγίλλης “προβληματίστηκε” από τη δήλωση του Τραγάκη. Ποιός προβληματίστηκε Αντώνη; Να βγει επώνυμα να το δηλώσει. Αν όντως προβληματίστηκε κάποιος γιατί το “διαρρέει” στο κάθε λαμόγιο; Αν (το πιθανότερο) να είναι Ράδιο Αρβύλα γιατί δεν βγαίνετε να το διαψεύσετε;

Ακόμα και τώρα δηλαδή που ενώ η χώρα καταρρέει, το ΠΑΣΟΚ κάνει τη μία ανοησία μετά την άλλη, ο Παπανδρέου χορεύει τσα τσα στον Άγιο Δομίνικο, ο μηχανισμός προβοκάτσιας του ΠΑΣΟΚ λειτουργεί μια χαρά. Ενώ εσύ έκανες ολόκληρη βουλή να χορεύει στο ρυθμό σου, το κόμμα εξακολουθεί να χορεύει στους ρυθμούς των παπαγάλων.

Έφτασαν σε σημείο οι γελοίοι να σε εγκαλούν για την ορθότατη στάση σου στην καινούρια εξεταστική – φάβα του Βατοπεδίου και κάποιοι στη Ρηγίλλης να χασκογελούν. Ποιοί; αυτοί που θεοποίησαν τον Προβόπουλο που έβριζαν. Αυτοί που αποκαθήλωσαν τον “εισαγγελέα” Ρόβλια. Που δεν λένε κουβέντα για ΙΜΜ Λαύρας, Τοπλού κτλ.

Φτάνει πια! Που είπε και ο ΓΑΠ. Στο δρόμο, με καθαρές κουβέντες όλα τα στελέχη. ΟΛΑ που έχουν προσφέρει και όχι τα αρεστά στο ΠΑΣΟΚ. Είμασταν ίσως η μοναδική κυβέρνηση στην Ευρώπη που τις διαγραφές και τη σύνθεση της ΚΟ την καθόριζε η αντιπολίτευση και τα ελεγχόμενα ΜΜ”Ε”.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη