14 Δεκ 2009

Φαβορί ο Μάικλ για τον δήμο Αθηναίων

Εννοούμε βέβαια τη στήλη του γίγαντα Μάρκου Μουζάκη κάθε Κυριακή στο Παρόν. Γιατί έχει καταντήσει αηδία η περισπούδαστη σπέκουλα τύπου:

“ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το όνομα του Michael Jackson συζητείται στη Ρηγίλλης για τον δήμο της Αθήνας. Προβληματισμός στο στρατόπεδο της Ντόρας που βλέπει την Beyonce να μην τα καταφέρνει…”

Μην απορείτε, τα ονόματα που ακούγονται (πολλά μάλιστα από “συνεργάτες” του Σαμαρά) έχουν ακριβώς την ίδια αξιοπιστία με την παραπάνω είδηση. Για τα παπαγαλάκια της Ρηγίλλης θα αναφερθούμε βέβαια...

αύριο όπως έχουμε προαναγγείλει.


http://www.glamorati.com/celebrity/wp-content/uploads/2009/08/michael-jackson1.jpg
Όποιος διάβασε λοιπόν σήμερα το Κατά Μάρκον, ξέρει όχι μόνο τι θα γίνει στον δήμο αλλά και τι κίνητρα έχουν οι κλόουν που διαρρέουν ονόματα. Όπως ήξεραν για την εκλογή Σαμαρά όταν τα “αξιόπιστα” γκάλοπ του έδιναν 19%, όπως γνώριζαν για την παραίτηση Καραμανλή και τόσα άλλα. Είπαμε, κουτόχορτο τέλος. Την αλήθεια ξέρουν πλέον οι πολίτες που να την αναζητήσουν. Εκεί που δεν χορεύουν ούτε βαρώνοι, ούτε νταβατζήδες ούτε …Γερμανοτσολιάδες.

Ειρήσθω εν παρόδω, μία μελέτη από πολύ μεγάλο οργανισμό (αν δεν την κοινοποιήσουν θα το κάνουμε εμείς), έχει ορισμένα δείγματα που κάνουν κάποιους να χάνουν τον ύπνο τους… Έτσι, το Antinews θεωρείται από τα πλέον δημοφιλή μέσα με υψηλό δείκτη αξιοπιστίας, ακολουθεί το Ταχάλια και παίζουμε και εμείς σε πολύ καλό σημείο. Μιλάμε για θέσεις στα πρώτα 100 μέσα ενημέρωσης!

Αυτό ως απάντηση όχι μόνο για τα ΜΜ”Ε” αλλά και για κάποιους επώνυμους που δοκιμάζουν την τύχη τους στο διαδίκτυο με μεγάλη απήχηση στην Β. Κορέα και τη Νικαράγουα.
http://olympia.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη