11 Δεκ 2009

Να τελειώνουμε κύριε Παπαθανασίου !

Όντως πρέπει κάποτε να τελειώνουμε με το κλείσιμο των δρόμων κ. Παπαθανασίου... πρέπει όμως να τελειώνουμε και με κάτι άλλο...
από το "Δεξί Εξτρέμ"
Την παρακάτω είδηση από το in.gr σας τη μεταφέρω με ανάμικτα συναισθήματα και θα εξηγήσω στο τέλος τι εννοώ:

«Θέμα περιορισμών στις ολιγάριθμες διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας θέτει ο βουλευτής της ΝΔ Γ.Παπαθανασίου, ο οποίος με ερώτησή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοίδη ρωτά εάν η κυβέρνηση προτίθεται να λάβει μέτρα, κατόπιν και της σύστασης του Συνηγόρου του Πολίτη.
Στην ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο πρώην υπουργός υποστηρίζει πως «όχι μόνο δε φροντίζει για την ομαλή κυκλοφορία στην πρωτεύουσα, περιορίζοντας όπου είναι δυνατόν τις διαδηλώσεις σε μια λωρίδα ή στο πεζοδρόμιο, αλλά αντίθετα αποκλείει μεγάλα τμήματα της πόλης διευκολύνοντας έτσι τους ολιγάριθμους διαδηλωτές σε βάρος του κοινωνικού συνόλου».

Ο κ. Παπαθανασίου κάνει λόγο για δυσμενείς επιπτώσεις στην αγορά, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, ιδίως εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων στις οποίες προσβλέπουν οι έμποροι για να αναθερμανθεί η καταναλωτική κίνηση.

Ο πρώην υπουργός επικαλείται τη σύσταση του Συνηγόρου του Πολίτη Γ. Καμίνη, ο οποίος την Τετάρτη ζήτησε να ψηφιστεί νόμος «που θα προστατεύει τα δικαιώματα όλων, και των ανθρώπων, οι οποίοι δημόσια διαδηλώνουν τις πεποιθήσεις τους αλλά και των υπολοίπων, των οποίων ενδεχομένως να κινδυνεύει η ιδιοκτησία, οι επιχειρήσεις τους».

Στο πλαίσιο αυτό ρωτά τον αρμόδιο υπουργό αν θα πάρει μέτρα στην κατεύθυνση που υποδεικνύει ο Συνήγορος, με βάση και τα ισχύοντα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.»

Όντως κάποτε πρέπει να τελειώνουμε με το ελληνικό φαινόμενο να κλείνουν 100 άτομα την Πανεπιστημίου ή την Εγνατία...

Κάποτε όμως πρέπει να τελειώνουμε και με τον λαϊκισμό κ. Παπαθανασίου!!!

Δεν νοείται να ήσουν 5 χρόνια στην Κυβέρνηση και σήμερα δύο μήνες μετά που έχασες να θυμήθηκες την «ομαλή κυκλοφορία στην πρωτεύουσα», το «κοινωνικό σύνολο», τις «δυσμενείς επιπτώσεις στην αγορά», τον «Συνήγορο του Πολίτη», τους «κινδύνους της ιδιοκτησίας» και τα «τα ισχύοντα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες»!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ!!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΙΠΟΤΑ...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ
(γιατί ερωτήσεις κάνουν πολλοί... τη δικιά σου όμως προβάλει ο ΔΟΛ),
ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ (λέω εγώ τώρα...) ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ
ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...
γιατί η συγκεκριμένη ερώτηση από σένα που "κυβέρνησες" 5 χρόνια μόνο επιχειρήματα στους ΠΑΣΟΚους δίνει...
http://dexiextrem.blogspot.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη