29 Δεκ 2009

Εξάγοντας το σκοτάδι του καπιταλισμού. Οι εκπολιτιστές της USAID…


…και οι θεραπαινίδες τους που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα Καμπούλ. Όπως ακριβώς έκαναν με την Καμπούλ, διώχνοντας οτιδήποτε φωτοβόλο, οτιδήποτε ανθρώπινο, οτιδήποτε...

όμορφο.



Όταν οι “εκπολιτιστές” της Δύσης, θέλοντας να διώξουν τους μιαρούς Σοβιετικούς εκπαίδευαν παιδάκια στα Πακιστανικά σύνορα με αναγνωστικά που είχαν βόμβες και καλάσνικωφ. Δημιούργησαν έτσι τη μαγιά των πρόθυμων μουτζαχεντίν που έσβησαν κάθε ίχνος ανθρωπιάς και πολιτισμού από το Αφγανιστάν.
Οι Δυτικοί αρχαιοκάπηλοι φρόντισαν να ξεριζώσουν από τα σπλάχνα της Αφγανικής Γης κάθε τι Ελληνικό, ώστε το σκοτάδι να μην έχει αντίπαλο. Όταν δε οι Ταλιμπάν “απαγόρευσαν” το κερδοφόρο όπιο, θυμήθηκαν να επέμβουν ώστε να επαναφέρουν τη “δημοκρατία”. Δείτε λοιπόν τι κατάφεραν, δείτε τι δημιούργησαν στις φωτογραφίες αριστερά. Έπειτα διαβάστε όλο το ιστορικό της καταστροφής ενός λαού και ενός πολιτισμού, όπως το είχαμε αποκαλύψει μήνες πριν.

Δείτε τις μαρτυρίες των ανθρώπων του πνεύματος, που ΑΠΑΙΤΟΥΝ την επαναφορά της Ελληνικής τους κληρονομιάς. Όχι επειδή είναι “Ελληνική”, αλλά επειδή είναι ότι πιο όμορφο θυμώνται. Ότι πιο ανθρώπινο, ότι πιο δίκαιο.
Δεν γνωρίζουμε αν όντως οι φωτογραφίες είναι από το ίδιο μέρος, πάντως κυκλοφορούν ευρέως και είναι απίστευτα σοκαριστικές. Δείτε παρακάτω πως είναι σήμερα το ίδιο μέρος που βλέπετε στην πρωτη φωτογραφία…


Κάποτε βλέπετε, τα κοριτσάκια στο Αφγανιστάν φορούσαν πολύχρωμα ρούχα, γελούσαν και πήγαιναν σχολείο.
Σήμερα, ζουν στη δυστυχία, βασανίζονται, δολοφονούνται, βιάζονται, καίγονται, κρυμμένες σε όλη τη μίζερη ζωή τους πίσω από τη σκιά της Μπούργκας.
Χρειάζεται κανείς άλλο επιχείρημα για το ποιοί ρίχνουν την ανθρωπότητα σε ένα νέο Μεσαίωνα; Ποιοί θέλουν να κάνουν ακόμα και το γεωγραφικό λίκνο του πολιτισμού έναν τόπο ασπρόμαυρο ...η συνέχεια εδώ.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη