15 Ιαν 2010

Απάντηση του Πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου σε ερώτηση για την υπόθεση adzievski vs taxalia

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΤΑΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ.Παπανδρέου
Για όσους δεν παρακολούθησαν το όλο θέμα, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της FYROM, απηύθυνε “επιστολή” στο taxalia, για μία απάντηση που είχε αναρτήσει σε όσα έγραφε ένας ανεκδιήγητος που φέρει τον τίτλο του δημοσιογράφου καθηγητή στο πρακτορείο ΜΙΝΑ. Το άρθρο του “καθηγητή – δημοσιογράφου” Milan Adzievski ήταν ένα λιβελογράφημα, που θα έμενε και αυτό αναπάντητο, μέσα σε όλα όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εναντίον της Ελλάδας, εάν οι άνθρωποι που διαχειρίζονται το taxalia δεν το θεωρούσαν ως αυτονόητη και αυθόρμητη υποχρέωση “τιμής” να απαντήσουν για να αποκαταστήσουν τα πράγματα. Η γνωστοποίηση του ζητήματος προκάλεσε....
ένα ευρύ ρεύμα υποστήριξης, όχι όμως ακόμα από αυτούς στους οποίος υποθετικά ανήκε η διαφύλαξη των συμφερόντων της χώρας. Διότι, σε τελική ανάλυση περί τούτου πρόκειται. Εάν σήμερα, η Αρχή μίας χώρας με την οποία μας χωρίζει μία άβυσσος διαφορών, καταφέρει και επιτύχει να επιβάλει δικούς της κανόνες ακόμα και στον τρόπο με τον οποίο τα δικά τους πράγματα και οι δικές τους ιδέες γίνονται αντιληπτές από εμάς, τότε θα υπάρξει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα, από την επιφάνεια του θέματος που βλέπουμε σήμερα. Το ζήτημα δεν είναι ένα απλό καθημερινό “θεματάκι” που προσπερνιέται, εάν κάποιος “κατεβάσει” μία ανάρτηση και από εκεί και πέρα, “ούτε γάτα, ούτε ζημιά”. Οι διαχειριστές του taxalia έθεσαν το ζήτημα στην απαντητική επιστολή που έστειλαν στην Αρχή της γειτονικής χώρας:Η τελική μας απάντηση στην αρχή της FYROM (και στο τέλος αυτού του κειμένου).

Ερωτήσεις στη Βουλή για το θέμα υπέβαλλαν οι βουλευτές Πάνος Καμμένος και Κυριάκος Βελόπουλος.

Πριν από λίγο λάβαμε από τον βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδουξου Συναγερμού, Κυριάκο Βελόπουλο, την απάντηση του πρωθυπουργού και Υπουργού Εξωτερικών, Γεωργίου Παπανδρέου.


Πριν την παραθέσουμε, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος ασχολήθηκε επισταμένως με το θέμα, παρά το γεγονός, ότι δεν "ανήκουμε", πολιτικά σε κανένα κόμμα και συνεπώς ούτε στο ΛΑΟΣ.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ.Πρωθυπουργό, για την εξόχως ικανοποιητική του απάντηση.

"Το Υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί συνεχώς και αδιάλλειπτα τις προκλήσεις των Σκοπίων, ανεξαρτήτως επιπέδου στο οποίο αυτές εκδηλώνονται......", σημειώνει ο Πρωθυπουργός.

Ολόκληρη η απάντηση:












 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη