7 Ιαν 2010

Τι δείχνει η πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση για τη Δημαρχία Θεσσαλονίκης;

Αν μπορούμε για κάτι να υπερηφανευόμαστε στο taxalia.blogspot.com, είναι οι εξαιρετικά επιτυχημένες δημοσκοπήσεις μας. Η εξέλιξη των πραγμάτων για τα οποία ρωτάμε τους πολυπληθείς και όλων των κομματικών αποχρώσεων αναγνώστες μας, δικαίωσε τις ψηφοφορίες μας. Είναι φυσικό, όπως συμβαίνει πάντα, να υπάρχουν αντιρρήσεις, ακόμη και επιθέσεις, όμως η αλήθεια είναι ότι οι δημοσκοπήσεις του taxalia, αποδείχθηκαν αξιόπιστες. Αποδείχθηκε δεκάδες φορές, στην πράξη. Εκεί που κρινόμαστε όλοι.
Στη συγκεκριμένη θέσαμε το ερώτημα "ποιόν θέλουν οι Θεσσαλονικείς για Δήμαρχο".
Φυσικά, υποψηφιότητες δεν έχουν εκδηλωθεί ακόμη, κι έτσι....
περιοριστήκαμε στους υποψηφίους που συμμετείχαν την προηγούμενη φορά, προσθέτοντας την επιλογή "άλλος".
Δεν προχωρήσαμε στην αυθαίρετη επιλογή ονομάτων, όπως ...Ζαγοράκης, Σαββόπουλος κ.λ.π., που μάλλον αποπροσανατολίζουν ή εξυπηρετούν σκοπιμότητες.
Όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο και προστεθούν ή αφαιρεθούν κάποιες υποψηφιότητες θα κάνουμε καινούρια -και σας βεβαιώνουμε- επιτυχημένη δημοσκόπηση.
Να σημειώσουμε ότι η παρούσα δημοσκόπηση γίνεται με κλείδωμα ip, για να αποφευχθούν διπλοψηφίες. Φυσικά, το ιντερνετ επιτρέπει "κολπάκια", αλλά αυτό δεν ακυρώνει τη σημασία μιας μεγάλης δημοσκόπησης.
Μέχρι τις εκλογές θα ψηφίσουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, ενισχύοντας έτσι την αξιοπιστία της.
Στις πρώτες 3 μέρες, ψήφισαν 2.371 αναγνώστες και το συμπέρασμα που βγαίνει, είναι ότι ο σημερινός δήμαρχος συγκεντρώνει 37%, η αντιπολίτευση 36% και μια νέα υποψηφιότητα 27%. Με αυτά τα αποτελέσματα όλα είναι ρευστά!
Δείτε το γραφικό, το οποίο θα παρουσιάζουμε σε εβδομαδιαία βάση.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη