28 Ιαν 2010

Είναι δυνατόν ένα κόμμα εξουσίας με νέα δυναμική να φοβάται μία γραμματέα…

…και τον διαχρονικότερο Κοσκωτάνθρωπο της ιστορίας;

Αν είναι δυνατόν, να θεωρούν “αληθείς” τις αποκαλύψεις… σελίδων από το περιβόητο ημερολόγιο Χριστοφοράκου, το οποίο το χειρίζεται καταλλήλως η κυρία γραμματέας και δίνει τα “στοιχεία” με τη σειρά της στην Αριστέα.

Η Αριστέα βεβαίως, καλά κάνει και τα βγάζει αφού είναι η δουλειά της. Η ΝΔ γιατί σιωπά; Είναι δυνατόν μία... ολόκληρη παράταξη να είναι έρμαιο μίας γραμματέως και του ημερολογίου – αντίκας στο οποίο μπορεί να γράψει και να ξεγράψει ότι επιθυμεί; Μήπως υπάρχει κάπου και …γνήσιο αντίγραφο;

Δηλαδή υπήρχε αυτό το “στοιχείο βόμβα” για τον Ζαγορίτη και δεν βγήκε προεκλογικά αλλά τώρα; Τότε όλο το συφερτό πρέπει να πάει μέσα για κακούργημα ή επιτέλους να της πάρει κάποιος από τα χέρια το ρημάδι το ημερολόγιο για να μην κρέμεται ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα από το τι θα αποφασίσει να βγάλει το …τσουκάλι.

Ιδιαίτερα, όπως έχουμε τονίσει, το μεγαλύτερο κομμάτι και η σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει καμμία σχέση με τη Siemens Και οφείλει να περάσει στην αντεπίθεση για να απομακρυνθούν επιτέλους όσοι έβαλαν το χέρι στο μέλι. Αλίμονο εάν ο Σαμαράς κάθεται σιωπηλός απέναντι στις μεθοδεύσεις του Κοσκωτανθρώπου που “…and Justice for All” μένει διαχρονικά ελεύθερος!

Διαβάστε τι έγραφε και το Βήμα: Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη