28 Ιαν 2010

Πόσο πιθανή είναι η διαγραφή Καραμανλή από τη ΝΔ ;;;

blog: antilogos
Η σε εξέλιξη διαδικασία για την διερεύνηση των σκανδάλων η "σκανδάλων" (μένει να αποδειχθεί τι ισχύει...) και οι συνεχείς αποκαλύψεις θεμάτων που αφορούν τον πρ. Πρωθυπουργό φέρνει... στα όρια νευρικής κρίσης όχι μόνο την ηγεσία της Ν.Δ αλλά και τους ψηφοφόρους της.
Τα θέματα που τίθενται θα μπορούσαν να περάσουν "εύκολα" αν δεν υπήρχε το οικονομικό πρόβλημα της χώρας , όπως ακριβώς πέρασαν τόσα χρόνια διάφορα παραπλήσια θέματα που αφορούσαν τα κυβερνητικά κόμματα.

Η σημερινή όμως κατάσταση της χώρας κάνει ακόμα καθώς και τους φίλα διακείμενους προς τον κ. Καραμανλή πολίτες να κουνάνε με λύπη το κεφάλι τους.

Η αφωνία του από την ημέρα των εκλογών μέχρι σήμερα καθώς και η συμπεριφορά του προς το κόμμα και τους ψηφοφόρους του έχει μάλιστα πρόσφατα σχολιαστεί από το blog αυτό ΕΔΩ .
Αν ο πρ. Πρωθυπουργός συνεχίσει αυτή την τακτική είναι αρκετά πιθανή μία διαγραφή του.

Αυτό δεν είναι κάτιπου πρέπει να μας εκπλήξει και σαφώς δεν θα διχάσει την βάση της Ν.Δ όπως προβλέπουν (η εύχονται...) ορισμένοι .
Και το ΠΑΣΟΚ διέγραψε τον πρ.Πρωθυπουργό κ. Σημίτη χωρίς να "ανοίξει μύτη" ενώ ορισμένοι αναλυτές έφθασαν σε σημείο να θεωρούν ότι από τις 10 μονάδες διαφορά που είχε το ΠΑΣΟΚ από την Ν.Δ οι 3 μονάδες ήταν κέρδος από αυτή μόνο την κίνηση....

Από τον ίδιο τον κ.Καραμανλή εξαρτάται η στάση που θα κρατήσει (η που ΠΡΕΠΕΙ να κρατήσει) η Ν.Δ .
Σίγουρος και στο απυρόβλητο δεν πρέπει να θεωρείται ΚΑΝΕΝΑΣ σε όποιο πολιτικό φορέα και αν ανήκει .
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη