23 Ιαν 2010

Ο Πασχάλης Τερζής στο γήπεδο


Στην Κύπρο και στο στάδιο "Αντώνης Παπαδόπουλος" βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής. Τα βλέμματα όλα στράφηκαν στον χώρο των επισήμων όταν έγινε αντιληπτός ο έλληνας τραγουδιστής που καθόταν μαζί με τον ...
στενό του φίλο, αθλητικό ρεπόρτερ και ραδιοφωνικό παραγωγό Ρίκκο Ιωάννου. Ο Πασχάλης Τερζής μοίρασε χαμόγελα στους φιλάθλους, έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες και χειροκροτήθηκε από όλους όταν έκανε την εμφάνιση του.
Ο λόγος του ταξιδιού του στην Κύπρου ήταν ο γάμος του αδερφού του αγαπημένου του φίλου Ρίκκου Ιωάννου που θα γίνει αύριο Κυριακή. Δίπλα τους στην κερκίδα των επισήμων καθόταν και ο Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος ήταν ένας από τους λόγους που ήρθε στο γήπεδο ο τραγουδιστής για να τον συναντήσει αλλά και να δει και τον Μιχάλη Κωνσταντίνου. Ας μην ξεχνάμε πως ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν παλαιότερα προπονητής και ο Μιχάλης Κωνσταντίνου ποδοσφαιριστής της αγαπημένης ομάδας του τραγουδιστή Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Αυτό το διάστημα ο Πασχάλης Τερζής ξεκουράζεται και ετοιμάζει σιγά-σιγά τον καινούριο του δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και που όλη μας περιμένουμε με αγωνία. Παράλληλα ο επιχειρηματίας Ηλίας Μαρασούλης ετοιμάζει ένα τεράστιο μαγαζί απέναντι από την Ιερά Οδό που θα φιλοξενήσει τον τραγουδιστή τον ερχόμενο χειμώνα χωρίς όμως να ξέρουμε ποιο θα είναι το όνομα του τραγουδιστή που θα τον πλαισιώνει.
Από το μαχητικό και δυναμικό http://www.showbiz.com.cy
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη