17 Ιαν 2010

Μια διόρθωση για τους "Πασόκους" που τοποθετήθηκαν

Xθες, το TaXalia, φιλοξένησε άρθρο του γνωστού Λαρισαίου blogger και στελέχους του τοπικού ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Παπαιωάννου, με τίτλο.
Ο Γ. Παπανδρέου τοποθέτησε ελάχιστους ΠΑΣΟΚΟΥΣ στις πολιτικές θέσεις του κράτους
Με αφορμή αυτό, παρατηρεί σωστά ο αναγνώστης μας (που απλά δεν κατάλαβε ότι πρόκειται για αναδημοσίευση) στο e-mail του, το οποίο παραθέτουμε αυτούσιο, χωρίς διορθώσεις:

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω η δημοσίευση της οποιασδήποτε ανάρτησής σας να συνοδεύεται από το αντιστοίχως εμπεριστατομένο και έγκυρο ρεπορτάζ, καθότι σε αντίθετη περίπτωση μόνο ως συκοφαντικές και λασπολογικές μπορούν να χαρακτηριστούν.
Αφορμή για το συγκεκριμένο e-mail μου στάθηκε η ακόλουθη ανάρτησή σας στις 16-1-2010 που σχετίζεται με τον διορισμό ελαχίστων ΠΑΣΟΚΩΝ!!! στις πολιτικές θέσεις του κράτους οπως χαρακτηριστικά αναφέρετε. Όσον αφορά την HELEXPO AE θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν έχει προβεί ακόμη σε αντικατάσταση του διοικητικού συμβουλίου (Δ.Σ) της, το οποίο παραμένει το διορισμένο από την προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. Κατά συνέπεια το ρεπορτάζ σας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα, και επομένως ή αποτελεί προιόν παραπληροφόρησης ή εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα..
Με κάθε σεβασμό θα ήθελα να σας ζητήσω την άμεση απόσυρση απο το blog σας της συγκεκριμένης ανάρτυσης, καθώς και την ανάρτυση νέας που θα αποκαθιστά την πραγματικότητα. Είναι όντως λυπηρό σοβαρές κατά τα άλλα ενημερωτικές προσπάθειες, ειδικά όταν αυτές προέρχονται απο την φυτοζωούσα σε τέτοια ζητήματα Μακεδονία μας, να πλήτεται η αξιοπιστία τους απο ανακριβείς και αναληθείς δημοσιεύσεις.
Μ.Μ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη