8 Ιαν 2010

ο Ζορπίδης προκαλεί με την απόφαση να κόψει τη βασιλόπιτα σε ξενοδοχείο

έτσι το βλέπει ο αναγνώστης, που σχολιάζει:
Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΟΡΠΙΔΗΣ ιδιοκτήτης του γνωστού τουριστικού οργανισμού είναι πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης που εκπροσωπεί 60.000 μικρομεσαίους επαγγελματίες. Εκλέχτηκε στην συγκεκριμένη θέση με το χρίσμα της ΝΔ. Ενώ...
η αγορά της πόλης στενάζει και τα καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το αλλο ο κ.Ζορπίδης παραθέτει δεξίωση στο πολυτελές ξενοδοχείο ΗΥΑΤΤ για να κόψει την ετήσια βασιλόπιτα, πράγμα που δεν αποτόλμησε λόγω της κρίσης ούτε ο σύνδεσμος βιομηχάνων της πόλης.
Επικαλείτε δε 'οτι δεν ξοδεύει τα χρήματα του επιμελητηρίου αλλά είναι από χορηγίες.
Το θέμα είναι ότι αρμόζει σε ένα επιμελητήριο, που εκπροσωπεί μικροεπαγγελματίες(χασάπηδες, μανάβηδες) που προσπαθούν για το μεροκάματο μέσα στο κρύο , να γίνονται τετοιεσ προκλητικές κοσμικές εκδηλώσεις.
Επειδή μάλλον ο εν λόγω κύριος έχει λύσει το οικονομικιό του πρόβλημα δεν τον απασχολεί και κάνει τετοιες χλιδάτες εκδηλώσεις αφού ψιθυρίζεται ότι θέλει να κατέβει δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του .........ΠΑΣΟΚ!!!!!!
Επίσης θα επανέλθουμε για τον εν λόγω κύριο πως εφαρμόζει στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης του οποίου ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ το "Γιάννης πίνει γιάννης κερνάει" και τα στοιχεία είναι συντριπτικα. Να θυμίσουμε ότι τα επιμελητήρια είναι ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
ANAΓΝΩΣΤΗΣ gesemia@gmail.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη