17 Ιαν 2010

Διαμαρτυρία για Μπλόκα αγροτών ,Τέμπη, Διόδια, Εθνική οδός, ΟΣΕ, Κράτος - Δημόσιο. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Με το παρόν θέλω να διαμαρτυρηθώ για τη κατάσταση που επικρατεί στην εθνική οδό, για τον αποκλεισμό της από ομάδες αγροτών, καθώς και να επισημάνω την ανυπαρξία υποτυπώδους οργάνωσης του κράτους, να καυτηριάσω τη συμπεριφορά των κρατικών λειτουργών, την απουσία κράτους δικαίου - πρόνοιας, την ασυδοσία, την αυθαιρεσία και τις...

ανυπόφορες πλέον συνθήκες διαβίωσης σε αυτή τη χώρα, με σκοπό να ενεργοποιήσω έστω και μία μερίδα ανθρώπων.

Μόλις επέστρεψα σπίτι μου μετά από την αποτυχημένη προσπάθειά μου να ταξιδέψω προς Θεσσαλονίκη για το Σαββατοκύριακο προκειμένου να δω το ενός έτους παιδί μου, αφού το κράτος με ανάγκασε να το αφήσω στα πεθερικά μου για να στείλει τη γυναίκα μου η οποία είναι στρατιωτικός για εκπαίδευση σε πόλη της Πελοποννήσου και μάλιστα για ένα μήνα. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Έφτασα έως την έξοδο της Λειβαδιάς απ’ όπου παρεκτρεπόταν η κυκλοφορία, αφού περίμενα μιάμιση ώρα περίπου σε ουρά που πρέπει να είχε φτάσει τα δέκα χιλιόμετρα (και αυτό το αντιλήφθηκα στην επιστροφή) σε αυτοκινητόδρομο που 1 χιλιόμετρο πριν την έξοδο γινόταν 1 λωρίδας λόγω έργων.

Φτάνοντας στην έξοδο αντιλήφθηκα ότι τόση ώρα περίμενα όχι μόνο για το μπλόκο των αγροτών παρακάτω, αλλά για να πληρώσω διόδια σε θυρίδες που στήθηκαν αμέσως μετά την έξοδο. Το γεγονός αυτό μου φάνηκε εξοργιστικό, αλλά διαπίστωσα ότι κανένας δεν διαμαρτυρόταν. Άρχισα να κορνάρω και να φωνάζω μπας και ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι. Αφού κατάφερα και ξεσήκωσα τουλάχιστον τους γύρω μου μας άφησαν να περάσουμε και κατόπιν οι υπόλοιποι συνέχιζαν να πληρώνουν.

Αφού διένυσα άλλα 7 χιλιόμετρα στη παρακαμπτήριο προς Λειβαδιά ακινητοποιήθηκα σε δεύτερη ατελείωτη φάλαγγα και αναγκάστηκα και να επιστρέψω μετά από ταξίδι 2,5 ωρών συνολικά από την Αθήνα έως Θήβα με ότι συνεπάγεται αυτό σε κόστος, αφού πληροφορήθηκα από το ραδιόφωνο ότι έχει και άλλα μπλόκα παρακάτω και θα έκανα τουλάχιστον τη διπλάσια ώρα να φτάσω

Επειδή όμως θέλω οπωσδήποτε να δω το παιδί μου αποφάσισα να πάω με τραίνο. Καλώ λοιπόν στον ΟΣΕ για να ρωτήσω για δρομολόγια και διαθεσιμότητα θέσεων και να κάνω κράτηση. Καλώ στο 1110 και αναφέρει ότι δεν μπορεί να με συνδέσει για κρατήσεις λόγω τεχνικών προβλημάτων. Καλώ από τις 20:45 στο επίσημο τηλέφωνο του κέντρου εξυπηρέτησης πελατών 210 5297777 και ακούγεται το εξής γελοίο αυτόματο μήνυμα «Καλέσατε το κ.ε.π. του Ο.Σ.Ε. Οι ώρες λειτουργίας του κ.ε.π. είναι 07:00 – 22-00, εάν δεν λάβετε απάντηση ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, καλέστε αργότερα και πέφτει αμέσως η γραμμή. Κάλεσα τουλάχιστον 35 φορές έως τις 22:00 μού’λεγε το ποίημα και κάτω η γραμμή.

Και αναρωτιέμαι για άλλη μια φορά που ζω τελικά? Σε ευρωπαϊκό κράτος ή σε χώρα της Αφρικής που και κει πιστεύω μπορεί είναι πιο οργανωμένα τα πράγματα.

Με αφορμή τα παραπάνω και διότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι δεν έχω παρά να:

Διαμαρτύρομαι για την αυθαιρεσία των αγροτών στον αποκλεισμό των εθνικών οδών, διότι είναι παράνομος, καταχρηστικός, αντισυνταγματικός και απαράδεκτος ως πρακτική, διότι καταστρατηγεί τα δικά μου συμφέροντα ως πολίτη αυτής της χώρας που έχει συνταγματικά το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησής του σε όλη την ελληνική επικράτεια. Δεν έχετε το δικαίωμα να μου στερείτε το δικαίωμα να δω το παιδί μου, αλλά ούτε να κάνω τη δουλειά μου. Πόσο μάλλον εσείς που έχετε φάει το περισσότερο δωρεάν χρήμα από τις κρατικές και ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις, με τα τρακτέρ που τα πήρατε επίσης με κρατικό χρήμα. Και στο κάτω κάτω εγώ τι σας φταίω. Αποκλείστε τη Βουλή, τη Νομαρχία, την Εφορία η οποιαδήποτε κρατική υπηρεσία.

Από τη άλλη κι εγώ ο εργαζόμενος πολίτης μισθωτός στον ιδιωτικό τομέα, αντιμετωπίζω διάφορα προβλήματα με τον εργοδότη μου, δεν με πληρώνει, με καθυστερεί, δουλεύω παραπάνω τζάμπα, σκύβω το κεφάλι σε κάθε απαίτησή του και αιωρείται συνεχώς στο κεφάλι μου η απόλυση και αν βρει ψεγάδι στη δουλειά μου απολύομαι στο μπαμ ή ως ελεύθερος επαγγελματίας θέλω να μεταφέρω τα εμπορεύματά μου και δεν μ’αφήνετε, καθυστερούν οι πληρωμές των πελατών μου, μου δίνουν ακάλυπτες, έχω αναδουλειά, δεν έχω να πληρώσω, κλείνω την επιχείρησή μου και δεν παίρνω και ταμείο ανεργίας ενώ πληρώνω ΤΕΒΕ, έκλεισα κανένα δρόμο μήπως? Σας δημιούργησα κανένα πρόβλημα? Ήρθα στο χωριό σας να σας αποκλείσω την είσοδο στο χωράφι σας, μήπως? Σας εμπόδισα να πάτε στο παιδί σας, μήπως? Ταλαιπώρησα καμιά έγκυο σαν κι αυτή που πανικόβλητος ο άντρας της προσπαθούσε να περάσει ανάμεσα από τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, κ.ο.κ., ή κανένα ηλικιωμένο, ή κανέναν άρρωστο μήπως? Πήρα ποτέ έστω κι ένα ευρώ επιχορήσγηση από το κράτος, μήπως ? ή έστω κανένα αυτοκινητάκι? Ή πήρα ΟΓΑ χωρίς κανένα ένσημο, μήπως? ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΠΛΗΡΩΝΩ, ΠΛΗΡΩΝΩ

Διαμαρτύρομαι λοιπόν για την είσπραξη διοδίων γενικά, πόσο μάλλον στη παρακαμπτήριο οδό. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνω 40€ διόδια πήγαιν’ έλα για Θεσσαλονίκη, για ένα ανύπαρκτο αυτοκινητόδρομο με Μαλλιακούς, παρακάμψεις, μονές λωρίδες κατεύθυνσης, φανάρια, ελλειπή σήμανση, απαράδεκτο οδόστρωμα, Τέμπη, Αγιές, Πλαταμώνες και το κίνδυνο ανά πάσα στιγμή να βρεθώ στα θυμαράκια από τον κάθε γκαζόβλαχο ελληναρά που θέλει να κερδίσει τη μονομαχία και να του σηκωθεί η π..ερηφάνια.

Δεν είναι δυνατόν να πληρώνω για έναν αυτοκινητόδρομο που τον έχουμε χρυσοπληρώσει εδώ και χρόνια.

Δεν είναι δυνατόν να πληρώνω για αυτοκινητόδρομο και να μην έχω αυτοκινητόδρομο ακόμη κι όταν αυτός ολοκληρωθεί σε άλλα 10 χρόνια. Σκεφτείτε ότι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες δεν υπάρχουν καν διόδια, αλλά και σε αυτές που υπάρχουν παίρνεις ένα χαρτάκι μπαίνοντας και πληρώνεις το αντίτιμο βγαίνοντας, δεν νοείται αυτοκινητόδρομος στον οποίο κάθε τρεις και λίγο πρέπει να σταματάς να πληρώνεις, μια 1,85€, μια 2,25, μια 2,75 κ.ο.κ αλλά βεβαίως όλες έχουν τέλειους αυτοκινητόδρομους. ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΔΙΟΔΙΑ, οι εταιρείες που διαχειρίζονται τους αυτοκινητοδρόμους δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτε. Στηρίξτε το κίνημα κατά των διοδίων που δημιουργείται. http://diodiastop.blogspot.com/

Διαμαρτύρομαι για το χωρισμό της Ελλάδας στα δύο μετά τη κατολίσθηση των Τεμπών και τη κοροϊδία ότι τάχα οι βράχοι έπεσαν από τα αεροπλάνα και τις άλλες μπούρδες. Και αφού οι ανατινάξεις γινόταν 1 χιλιόμετρο μακριά, τι δουλειά είχαν οι μηχανικοί στο συγκεκριμένο σημείο της κατολίσθησης και σκοτώθηκε ο ιταλός, προφανώς από λάθος υπολογισμό. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ η ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΔΙΟΔΙΑ.

Διαμαρτύρομαι για τη αναισθησία, τη τεμπελιά, τη μίζα, την αυθάδεια, τη φαιδρότητα και την αχαριστία των μονίμων και αιρετών δημοσίων «λειτουργών» που δεν σέβονται ούτε το ψωμί που τρώνε από το υστέρημα των πολιτών και όχι μόνο δεν παράγουν αλλά δεν υποστηρίζουν κι αυτούς που παράγουν. Δεν χρειάζεται να περιγράψω καταστάσεις τα χουμε ζήσει όλοι.

Διαμαρτύρομαι για την λεηλασία του κρατικού πλούτου από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και κυρίως από τη τελευταία και τους παρατρεχάμενούς τους επιχειρηματίες , παπάδες, εργολάβους, δημοσιογράφους, τραπεζίτες και λοιπούς που έφαγαν λες και δεν θα υπήρχε αύριο.

Διαμαρτύρομαι γιατί οι τράπεζες δεν δίνουν δάνεια, ενώ πήραν 28 δις γι αυτό το σκοπό.

Διαμαρτύρομαι για τη κατάσταση της οικονομίας, της υγείας, της παιδείας, της κοινωνικής πρόνοιας, της ασφάλισης, της εργασίας, της ανεργίας, του αθλητισμού, του περιβάλλοντος των μεταφορών, τη τηλεόραση. Για τη ρεμούλα, για το φακελάκι, για τα ράντζα, τις Μ.Ε.Θ., τις προμήθειες, για το ότι πρέπει να κλείσω ραντεβού σε ένα δύο τρεις, πέντε μήνες για να εξεταστώ ή να χειρουργηθώ. Γιατί πληρώνω ένα κάρο λεφτά στο ΙΚΑ και δεν παίρνω ούτε περίθαλψη, ούτε σύνταξη θα πάρω. Γιατί πρέπει το παιδί μου να πάει φροντιστήριο, γιατί πρέπει να πληρώσω ιδιωτικό βρεφονηπιακό ή παιδικό σταθμό 300-500€/μήνα, γιατί με εκμεταλλεύεται ο εργοδότης μου, γιατί με απολύει όποτε θέλει, γιατί δημιουργήθηκαν εταιρείες μίσθωσης εργασίας – εργατονταβατζήδες ή δουλέμποροι δηλαδή με κρατική βούλα, γιατί καίνε τα δάση για να κάνουνε βίλες, γιατί δεν κάνουμε ανακύκλωση, γιατί πετάμε τα σκουπίδια στο δρόμο, τα λύμματα στα ποτάμια και τις θάλασσες, γιατί αυξήθηκε η τιμή του τραίνου 120%, γιατί δεν έχουμε τραίνο, γιατί μας δουλεύουν και μας παραπληροφορούν οι δημοσιογράφοι, γιατί γεμίσαμε γελοίους ψευτοσταρς, τραγουδιστές, ηθοποιούς, δικηγόρους, κατίνες - κατίνους και gay, γιατί οι αθλητές παίρνουν ντόπες, γιατί δεν έχουμε υγιείς ποδοσφαιρικές ομάδες και πρωτάθλημα, γιατί, γιατί γιατί…. Κάνουμε τίποτε καλά τελικά???

Διαμαρτύρομαι για την χωρίς όριο εισροή εκατομμυρίων μεταναστών στη χώρα. Δεν έχω κάτι εναντίων τους , έκανα κι εγώ μετανάστης και ξέρω πως είναι, αλλά δεν μπορεί όμως να τους σηκώσει όλους η χώρα σε αυτή τη κατάσταση που είναι. Αυτοί σε λίγο θα βγάζουν κυβέρνηση. Όλες οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν ανώτατα όρια και κανόνες. Αν δεν έχεις νόμιμη δουλειά σε λογικό διάστημα, ή δεν είσαι σε άσυλο, έφυγες από κει που ήρθες.

Διαμαρτύρομαι για το ότι παίζονται οικονομικά παιχνίδια ξένων κέντρων στη χώρα μου με σκοπό να μας κάνουν υποτελείς τους, να προσβάλουν την κυριαρχία μας με το να μας υποδεικνύουν και να επιβάλλουν το τι θα κάνουμε, να μας απειλούν με κυρώσεις, να τους βγάζουμε φόρα παρτίδα όλα τα εθνικά στοιχεία όπως του υπ. Εθνικής άμυνας, να σφίξουμε κι άλλο το ήδη καργαρισμένο ζωνάρι, να πουλήσουμε τη Μακεδονία στους σκοπιανούς, τη Θράκη, το Αιγαίο και τη Κύπρο στους Τούρκους, την Ήπειρο στους Αλβανούς, και όλη τη χώρα στους Γερμανούς.

Διαμαρτύρομαι για την απάθεια του Έλληνα που καταδέχεται να του καταπατούν τα δικαιώματα, να τον υποτιμούν, να τον εξευτελίζουν, να τον κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια του και να μην τον σέβονται γενικά, μερικές ομάδες αγροτών, πολιτικών, κρατικών λειτουργών, ή μεγαλοεπιχειρηματιών που λυμαίνονται τον τόπο εδώ και χρόνια, αλλά και κράτη που τον καταδυνάστευσαν στο παρελθόν και που μας χρωστούν αποζημιώσεις. Που κανονικά θα έπρεπε σήμερα οι έλληνες να είχαν συνταξιοδοτηθεί από τη παγκόσμια κοινότητα για τη προσφορά τους στις επιστήμες, το πολιτισμό, την δημοκρατία, για τη συμβολή μας στη πρόοδο τους και προπαντός για την ελευθερία τους από τους Μογγόλους - Τούρκους και από τους ΝΑΖΙ.

Η εξουσία σε μια δημοκρατία ανήκει στους πολλούς δηλαδή στο Λαό. Προσέξτε μη κηρύξει ο λαός καμία στάση πληρωμών, να δούμε τότε τι θα γίνει! Να μην πληρώσουμε όλοι την εφορία, ή όλοι τις δόσεις στις Τράπεζες, ή όλοι τα Διόδια, ή όλοι τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ κ.ο.κ. Για να δούμε τι θα κάνετε? Δυστυχώς παρόλο που το δημοκρατικό πολίτευμα εφευρέθηκε σε αυτό το τόπο, δεν εφαρμόζεται. Εδώ ζούμε σε φεουδαρχικό ολοκληρωτικό καθεστώς της εύπορης ολιγαρχίας η οποία έχει δημοκρατικό προσωπείο, αλλά άφησε το κράτος σε αναρχία, ώστε να το λυμαίνεται ευκολότερα.

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ

ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΔΙΟΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΕΣ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ

ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ, ΟΧΙ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ

ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣΑΝ Η ΟΧΙ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ. ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ!

ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ, ΜΙΖΑ, ΛΑΔΑΚΙ, ΓΡΗΓΟΡΟΣΗΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ

ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ, ΠΕΡΙΤΤΟΙ, ΦΑΙΔΡΟΙ, ΒΙΣΜΑΤΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ, ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ, ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΣΗΜΟ.

ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑΣ.

ΜΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΤΑ MALL, TA AVENUE, TA GOLDEN HALL, ΤΑ CARREFOUR, TA MEDIA MARKT, TA VILLAGE, ΤΑ ΙΚΕΑ, κ.ο.κ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΑΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ.

ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ! ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ BLOGS. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS, EINAI H MONH ΛΥΣΗ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ VARDASKAS.

Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ - ΜΑΚΕΔΩΝ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη