3 Ιαν 2010

Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν - They shoot the horses, don't they?

Συμπληρώθηκαν ήδη 35 χρόνια από την μεταπολίτευση, 35 χρόνια Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ. Και τα δύο κόμματα κάνανε κάποια καλά στην Ελλάδα αλλά και κάποια κακά. Δυστυχώς η γεύση που μας άφησαν αυτά τα 35 χρόνια είναι πικρή και τα σχετίζουμε και τα δύο κόμματα με σκάνδαλα και διαφθορά εις βάρος του Ελληνικού λαού.



Μήπως ήρθε η ώρα για ένα καινούργιο κόμμα (εξουσίας), καθαρό από σκάνδαλα με καθαρούς πολιτικούς?

Τι έχει να μας προσφέρει πια το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ?

Ακούς ΠΑΣΟΚ και το μυαλό σου τρέχει στο χρηματιστήριο και στην Siemens/Τσουκάτο, ακούς ΝΔ και το μυαλό σου τρέχει στο Βατοπαίδι/ΟΜΟΛΟΓΑ. Είναι δυνατόν να αλλάξει αυτό? Δεν είμαστε και ένας λαός που συγχωρεί για να πεις, οκ, θα τους δώσουμε μια καινούρια ευκαιρία. Είμαστε ένας δικομανής λαός που θέλει τους προδότες/κλέφτες στο γουδί.

Μας λένε οι πολιτικοί ότι απαξιώνουμε την πολιτική. Μα με τέτοιο report card τι θα κάναμε? Θα ζητωκραυγάζαμε ζήτω οι κλέφτες? Και φυσικά την απαξιώνουμε και θα την απαξιώνουμε. Και αυτό είναι σε τελευταία ανάλυση σε βάρος της Χώρας μας. Έχουμε χωριστεί σε στρατόπεδα, όχι πολιτικής ιδεολογίας αλλά ληστρικής ιδεολογίας. Προσπαθούμε (πλην ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) οι μισοί να πείσουμε τους άλλους μισούς ότι ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ήταν λιγότερο διεφθαρμένο από ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Που σημαίνει τι? ΟΛΟΙ παραδεχόμαστε το ΣΚΑΝΔΑΛΟ , απλώς το θεωρούμε λιγότερο ... σκανδαλώδες.

Φίλοι και φίλες που λέει και ο γνωστός "πολιτικός" αυτό λέγεται στην δικιά μου γλώσσα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ με το πιο αρνητικό πρόσημο που μπορεί να δοθεί στη φράση.

Νομίζω ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ να βρεθεί ένας ΝΕΟΣ και ΑΞΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ με καθαρό μυαλό να δημιουργήσει το καινούργιο κόμμα εξουσίας που θα είναι από τον λαό για τον λαό (δηλαδή τέρμα οι βραστήρες αυγών και τα τηλεφωνικά κέντρα)

Χρειαζόμαστε σαν λαός ένα νέο κόμμα να ανακτήσει το χαμένο κύρος της πατρίδας μας από τον τούρκο αφ ενός και από τον ευρωπαίο τραπεζίτη αφ ετέρου. After all, they shoot the horses, don't they? ή με άλλα λόγια σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη