4 Φεβ 2010

Κινδυνεύει η Εθνική μας κυριαρχία λέει ο κος Ραγκούσης...

«Όταν από τις οικονομικές εξελίξεις τίθεται ζήτημα αμφισβήτησης της εθνικής κυριαρχίας, όπως έχει ήδη δηλώσει ο πρωθυπουργός, τότε παύουν να υπάρχουν αρεστές ή μη αρεστές οικονομικές πολιτικές. Όταν τίθεται ζήτημα αμφισβήτησης της εθνικής κυριαρχίας, τότε υπάρχουν μόνο πολιτικές εθνικά επιβεβλημένες» είπε ο κ. Ραγκούσης.

Κε. Ραγκούση, εμείς δεν θα είμαστε τόσοι σκληροί όσο το ΚΚΕ να πούμε ότι μας εμπαίζετε, αλλά αν όντως είναι έτσι, ΤΟ ΠΑΣΟΚ, δηλαδή εσείς, είστε υπεύθυνοι για αυτό. Με τα λεφτά του δημοσίου που καταχράστηκαν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ επί 20 ετίας μας φέρατε σε αυτό το χάλι και διεθνή χλευασμό.

Όπως το βλέπουμε εμείς δύο δρόμους έχετε να διαλέξετε.

Ο ένας είναι λύστε το πρόβλημα που ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ δημιουρήσατε διορθώνοντας τα λάθη των προηγουμένων κυβερνήσεων σας, χωρίς να ζητάτε να πληρώσει την νύφη ο πολίτης, αλλά φέρνοντας πίσω τα κλαπέντα.

Ο άλλος είναι (αφού δεν μπορειτε να διαλέξετε το πρώτο είτε λογο ανικανότητας είτε για όποιο άλλο λόγο) παραιτηθείτε να την κάνει κανείς άλλος τη δουλειά.

Πάψτε όμως να μας τρομοκρατείτε.

Στα όρια εμπαιγμού δηλώνει η Αλέκα.


Στα όρια εμπαιγμού δηλώνει η Αλέκα.

«Ξεπερνάνε κάθε όριο εμπαιγμού τα στελέχη της κυβέρνησης και της Ν.Δ., που στήριξαν και στηρίζουν την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ, να απειλούν τώρα το λαό για να υποταχθεί στην αντιλαϊκή θύελλα, προκειμένου να διασωθεί η εθνική κυριαρχία!

Ο πατριωτισμός των αστικών κομμάτων ήταν και είναι τα συμφέροντα της αστικής τάξης. Ο πατριωτισμός της εργατικής τάξης και του λαού συνδέεται μόνο με την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και του δίκιου τους».

περισσότερα εδώ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη