25 Φεβ 2010

Κάτι ...ξύνεται...

Σχολιασμός της επικαιρότητας, με την καυστική "πένα" του Πάνου Σατζόγλου

***Αναρωτιέμαι τι κάνει το Star channel και δεν βγάζει την λαίδη Άντζυ να δώσει μια αποστομωτική απάντηση στους Γερμανούς για το προσβλητικό πρωτοσέλιδο του περιοδικού focus?

***Kαι τι δεν ακούστηκε για τους Γερμαναράδες. Τι Ολοκαυτώματα θυμηθήκαμε, τι Νταχάου, τι Άουζβιτς, τι Χίτλερ, τι σαπούνια, μόνο για τον καημένο τον Ρεχάγκελ δεν είπαν τίποτε.

***Χίλιες φορές Κους Κους, Σκορδά και Λαμπίρη, παρά τις εκατοντάδες ανοησίες που ακουστήκανε από τα ελληνικά ΜΜΕ μετά την...

Γερμανική πρόκληση του περιοδικού με την Αφροδίτη της Μήλου και τον τίτλο περί "Ελλήνων απατεώνων".

***Το αποκορύφωμα φυσικά ήταν η έκρηξη του χουλιγκάνου Φίλιππου Πετσάλνικου στο Mega, ο οποίος θα εγκαλούσε (άκουσoν ,άκουσoν) τον Γερμανό Πρέσβη για να τον μαλώσει για όλα αυτά τα προσβλητικά που γραφτήκαν, για τους Έλληνες σε περιοδικό ιδιωτικών συμφερόντων! Λες και δημοσιεύτηκαν σε τεύχος της Γερμανικής Εφημερίδας της Κυβερνήσεως!

***Μήπως, τα έχει χρόνια μαζεμένα ο Φίλιππος λόγω της Γερμανίδας συζύγου του?



***Άκου εκεί οι Γερμαναράδες να μας πουν κι απατεώνες, δεν ντρέπονται λίγο.

***Συγνώμη, αλλά σε πια χώρα της Ευρώπης μπορεί μια γυναικά να αποκτήσει το παιδί των ονείρων της μπαίνοντας απλά σε ένα μαιευτήριο?

***Τι θέλεις κυρία μου? Παιδί?

***Τέλος η πολύπονη διαδικασία ανίχνευσης καλού συζύγου, με σκοπό το πολυπόθητο νινί.

***Τέλος η γραφειοκρατία για υιοθεσία.

***Τέλος το φούσκωμα, οι ραγάδες και η εννιάμηνη αναμονή για το βλαστάρι σας.



***Τέλος στις επίπονες και πολυέξοδες γέννες.

***Εννιαμηνίτικο, εφταμηνίτικο, θηλυκό αρσενικό, μαύρο, άσπρο, με πεταχτά αυτιά , με γαλλική μύτη, ότι θες, όπως το θες!

***Απλά, εντόπισε τυχαία ένα μαιευτήριο, μπες, βγες και...... το παιδί το 'χεις στην αγκαλιά σου όπως το θες!

***Δεν είναι παρανοϊκό να παρέχεις τόσες ευκολίες στις γυναίκες, και σε όλη την Ευρώπη να μας βρίζουνε?

***«Συναγερμός στην Ευρώπη για χρεοκοπία», «Tο ευρώ ξεφτίζει λόγω της Ελλάδος», «Κίνδυνος για τα λεφτά μας», «Πετάξτε με τις κλοτσιές την Ελλάδα έξω από το ευρώ!», «Έλληνες, οι απατεώνες της Ευρώπης». Πως αντιδράμε εμείς σε όλο αυτόν τον οχετό? Με χορό και με τραγούδι φυσικά: "Χτύπα κι άλλο, θα τα αντέξω....."

***Εγώ πάντως το χρέος μου σαν Έλληνας το έκανα. Μπήκα στο Facebook και έγινα μέλος στο περιβόητο γκρουπ που ζητάει από τους Γερμαναράδες να πληρώσουν τα χρήματα από τον πόλεμο του 40!

***Φαντάζεστε? Οι Γερμανοί για να μην τους ζαλίζουμε να μας δώσουν κανένα 50αρι δις ευρώ για τις καταστροφές που προξένησαν στην χώρα μας το 40? Στοίχημα ότι (κι αυτά), θα φαγωθούν ολοκληρωτικά σε 2 μέρες (το πολύ....).



***Θέλετε να μάθετε σε αποκλειστικότητα σήμερα από taxalia
πως σκέφτηκαν να βγάλουν λεφτά από την Ελλάδα οι Γερμανοί?

***Mε ακόμη ένα νέο πρωτότυπο ριάλιτυ στον Αlpha! Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, το ριάλιτυ θα γυρίζεται σε διάφορα γραφεία και πολυχόρους του δημοσίου και θα ονομάζεται "Κάτι ξύνεται."

***Ναι, βεβαίως και βλέπω Λαμπίρη, σας το είπα και παραπάνω. Εντάξει, είναι λίγο υπερβολική, αλλά θεωρώ απόλυτα δικαιολογημένο το να κολλάει τον τίτλο "Βόμβα Μεγατόνων" σε θέματα όπως: «μόνο εδώ θα δείτε το νυφικό της Γωγώς Μαστρωκόστα»

***Τι είπε ο γιος του Αντρέα Μικρούτσικου? "Αν φύγει ο πατέρας μου από την TV θα πρέπει να την πετάξουμε "!!

***Να, τέτοια διαβάζω και θυμάμαι τον Διονύση Χαριτόπουλο, που για το βιβλίο του εγχειρίδιο βλακείας, είχε πει το εξής: «Επειδή όλοι υποτιμάμε τον αριθμό των ηλιθίων ανάμεσά μας και κάθε τόσο μας αιφνιδιάζουν πρόσωπα "υπεράνω υποψίας", μήπως έφτασε η ώρα σε αυτήν την χώρα να ξανασυστηθούμε»??????
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη