8 Φεβ 2010

Kitesurfing μπροστά στον Λευκό Πύργο ?

Εχθές το πρωί χτύπησε το τηλέφωνο μου στη δουλειά. Ήταν ο Αρης.
Με φωνή γεμάτη ενθουσιασμό με παρότρυνε να κατέβω στον ναυτικό όμιλο Ο.Φ.Θ. στην νέα παραλία (Θεσσαλονίκης).

Τι θα κάνεις Άρη? ρώτησα με περιέργεια μιάς και φανταζόμουν κάτι extreme...

Έχει ωραία ημέρα και ΦΥΣΑΕΙ, μου απάντησε. ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...

Kitesurfing μπροστά στον Λευκό Πύργο ?

Γιατί όχι είπε ο Άρης, (γνωστός και ώς Mr.Αδρεναλίνης). Μισή ώρα αργότερα και αφού συναντηθήκαμε στον Ο.Φ.Θ. "αλώνιζε" τον Θερμαικό με την σανίδα του.

Μερικές φορές είναι ωραίο να βλέπουμε "διαφορετικές" εικόνες που μας ταξιδεύουν (έστω και για λίγο) μακριά απο το άγχος της καθημερινότητας...

Τα νερά τουλάχιστον σήμερα, φαίνονταν... καθαρά.

Ο Άρης Εύδος γνωστός/φιλος απο παλιά με την μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα εκπομπή του ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ της ΕΤ3 με θέματα γύρω απο τα extreme sports και τον εναλλακτικό-αθλητικό τουρισμό στην Ελλάδα- εκπομπή που σταμάτησε για...άγνωστους λόγους, την στιγμή που η συγκεκριμένη εκπομπή μόνο καλό έκανε -ιδιαίτερα στην νεολαία μας.
Εκπομπές όπως η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ που έχουν αποδείξει οτι προσφέρουν με τον τρόπο τους στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων φύσης στη χώρα μας και που προτρέπουν τον κόσμο (και ιδιαίτερα την νεολαία μας) να ασχοληθει με τα σπόρ σίγουρα ΔΕΝ πρέπει να..."κόβονται"...
Ας ελπίσουμε οτι σύντομα θα μπορέσουμε να απολαύσουμε ξανά την εναλλακτική οδό της ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ με σπόρ-πολιτισμό -υγεία -εικόνες & πληροφορίες γύρω απο έναν όμορφο κόσμο - τον κόσμο του αθλητισμού και των σπόρ φύσης.
Μακριά απο τον καθημερινό βομβαρδισμό των τηλεσκουπιδιών ,για όλους εμάς που δεν έχουμε αποβλακωθεί. Ακόμα.

www.adrenalini.eu
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη