18 Μαρ 2010

Ο Πρωθυπουργός αγοράζει, Εμείς ΟΧΙ, όπως την 28η!Μπορεί ο Πρωθυπουργός να αγοράζει γερμένα Γερμανικά υποβρύχια και αν αυτό είναι σωστό ή όχι εμείς θα το κρίνουμε στις επόμενες εκλογές (όποτε κι αν είναι αυτές). Μέχρι τον επόμενο εξάμηνο όμως, ..., εμείς θα κάνουμε όση ζημία μπορούμε στον Γερμανό κατακτητή? Θα μπορούσαμε να συνεισφέρουμε τον όβολον μας ας πουμε με μποϊκοτάζ σε Γερμανικά αμάξια, τρόφιμα, και είδη ένδυσης? (και ότι άλλο σκεφτείτε?)


Η συμπεριφορά της κας Μέρκελ και των ακολούθων της τόσο της κυβέρνησής της όσο και των χωρών που την υποστηρίζουν έχει ξεπεράσει τα όρια της πρόκλησης.
Όχι γιατί δεν έχουμε και εμείς, κυρίως το πολιτικό σύστημα της χώρας και ένα αλλά μικρότερο μέρος ο λαός μας, αλλά γιατί δεν είναι δυνατόν να μιλάνε για Ε.Ε. και Ευρωζώνη αν θέλουν να αναβιώσουν το Γ Ραιχ.Η Ευρώπη δεν μπορεί να υπάρξει με την επιβολή ενός ή δυο χωρών της ιδεολογίας τους και του τρόπου ζωής τους.
Η Ευρώπη μπορεί να υπάρξει μόνο με τον σεβασμό των ιδιαιτεροτήτων του κάθε λαού.
Επιστρέφοντας λοιπόν στην κα Μέρκελ θα ήθελα να την ρωτήσω πως κατάφερε η χώρα της ένα κομμάτι του πλούτου της...
Μήπως με τα λαδώματα κάτω απο το τραπέζι όπως το παγκόσμιο σκάνδαλο της Siemens ?Μήπως με τις υπερκοστολογήσεις ψηφιακών παροχών με διακομματική συναίνεση?
Μήπως πουλώντας σε αυτή την γωνιά του πλανήτη ένα μεγάλο κομμάτι της παραγωγής όπλων της χώρας;
Μήπως έχει πάρει κάποια εταιρία του κράτους της 2.000.000.000€ για υποβρύχια που δεν έχει παραδώσει ακόμη;
Οποία υποκρισία εν μέσω κρίσης να ζητούν... 5.000.000.000€ για 60 EF-2000...
Σίγουρα οι ντόπιοι δοσίλογοι που κονόμησαν απο την χρυσόσκονη των συμβάσεων αυτών είναι συνυπέυθυνοι και πρέπει να φτάσουν επιτέλους κάποια στιγμή στην δικαιοσύνη.Όμως ήρθε η ώρα η ΛΑΟΣ να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να κοιτούμε άπρακτοι τα εγχώρια και διεθνή λαμόγια που λυμαίνουν την χώρα... την πατρίδα μας... μια πατρίδα πρωτίστως δική μας και μετά του κάθε πολιτικάντη που την έχει κάνει επάγγελμα και κονομάει απο αυτή.
Προτείνω λοιπόν την εφαρμογή ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ σε όλα τα Γερμανικά και Ολλανδικά προιόντα.
Ας δείξουμε σε αυτούς που θέλουν να μας γονατίσουν και να μας βουλιάξουν την δύναμη του λαού μας.
Θα αποδείξουμε και στους ντόπιους δοσίλογους πως μπορούμε να λειτουργήσουμε συλλογικά και έρχεται η ώρα για λογοδοτήσουν.


Και άντε να δούμε

 

Πηγή
Hellas Web News
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη