25 Μαρ 2010

Σοκ! Μετά τις δηλώσεις Διαμαντοπούλου, η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται!!

Γκάφα της κυρίας Διαμαντοπούλου που αναμένεται να βάλει τη χώρα μας σε περιπέτειες. Ήδη οι Τζεντάι είναι εξοργισμένοι αφού θεωρούν ότι σε αυτούς αναφέρεται η υπουργός και ετοιμάζουν αντίποινα.

Προτείνουμε να ανασκευάσει τη δήλωση η κυρία Διαμαντοπούλου, αφαιρώντας τον όρο “αυτοκρατορία” και βάζοντας στη θέση του κάτι πιο light, όπως “μεγάλα συμφέροντα” κλπ.

Δήλωση Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννας Διαμαντοπούλου μετά την μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Από τον ηρωισμό μιας χούφτας Ελλήνων ενάντια σε μια αυτοκρατορία, μέχρι τη σημερινή ευρωπαϊκή σύγχρονη Ελλάδα χρειάστηκαν αγώνες και θυσίες. Η ιστορία είναι με το μέρος μας αλλά δεν αρκεί. Σήμερα σε αυτή τη δραματική στιγμή για τη χώρα μας, εμείς αλλά και η νέα γενιά που καμαρώσαμε, η νέα γενιά που τιμά με τον τρόπο που αυτή ξέρει και θέλει τη σημερινή επέτειο, έχουμε όλοι ένα χρέος· να πετύχουμε, και αυτό σημαίνει όραμα, σημαίνει ενωμένες δυνάμεις, σημαίνει πολλή και σκληρή δουλειά. Και πάνω απ΄όλα, ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή να προτάξουμε το «εμείς» έναντι του «εγώ», όσον αφορά άτομα αλλά και ομάδες.

Δείτε τι γράφει και το “Δελτίο των 11″ για το θέμα: Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη