8 Μαρ 2010

EUROGENDFOR. Δεν ξέρετε τι είναι; Καιρός να μάθετε !!!

EUROGENDFOR ή European Gendarmerie Force ή επί το ελληνικότερον "Ευρωπαϊκή αστυνομία". Το επίσημο site της είναι το http://www.eurogendfor.eu/ και η είδηση είναι στο Γερμανικό Kopp Verlag και σε εκατοντάδες άλλα forum. Τρέχει αυτή τη στιγμή με μεγάλη ταχύτητα, καθώς το θέμα ενδιαφέρει χιλιάδες "αντεξουσιαστές" από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι άρχισαν να σχολιάζουν την είδηση.

Ποιά είναι η είδηση: Στις παραπάνω ιστοσελίδες, γράφεται ότι η "Ευρωπαϊκή αστυνομία", η οποία λέγεται ότι είναι στην ουσία στρατός και τη χρησιμοποιούν τα κράτη, (όταν δε θέλουν να φανεί ότι αναμειγνύουν το στρατό), θα "εισβάλλει" στην Ελλάδα και θα...
χρησιμοποιηθεί για την καταστολή διαδηλώσεων !!!


Δε νομίζουμε ότι θα κάνει τέτοια ανοησία η κυβέρνηση, αλλά δεν μπορεί να αφεθεί έτσι το θέμα, γιατί παίρνει διαστάσεις. Πιστεύουμε ότι είναι υπερβολικό το δημοσίευμα, αλλά οι καιροί ειναι πονηροί και οι Δούρειοι Ίπποι, πολλοί. Ας το διαψεύσει κάποιος, πριν γίνει αστικός μύθος.


Μάλιστα, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, έφερε το θέμα στη βουλή, με ερώτησή του. Λέει ο κ.Βελόπουλος αναφερόμενος στα δημοσιεύματα :


Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα!
Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες την καλοδεχούμενη ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη.
Η μυστική αυτή ομάδα λέγεται EUROGENDFOR, έχει την έδρα της στην Ιταλία και είναι έτοιμη να ξεκινήσει για την Ελλάδα όπου θα έχει την πρώτη της μεγάλη επέμβαση ενάντια σε λαό ενός ευρωπαϊκού κράτους.
Η Ελλάδα βράζει. Από μέρα σε μέρα οι διαμαρτυρίες των πολιτών γίνονται και πιο βίαιες.
Τη στιγμή που οι Γερμανοί προτείνουν στους Έλληνες να ξυπνάνε πιο νωρίς και να εργάζονται περισσότερα, στους ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται ο θυμός. Στις Βρυξέλλες λαμβάνονται μέτρα και γίνονται προετοιμασίες για την πρώτη επέμβαση της μυστικής ομάδας για την πάταξη ξεσηκωμών, οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη