9 Απρ 2010

Ούτε ο Ψωμιάδης θα είναι στην Κ.Ε. της Ν.Δ. την Κυριακή !


Επιστολή στο Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και στο Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη απέστειλε σήμερα ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, σχετικά με τη μη συμμετοχή του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ την Κυριακή 11 Απριλίου 2010 λόγω....
ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Νομάρχη Π. Ψωμιάδη έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Αρβανιτόπουλε ,

Αξιότιμε κ. Ζαγορίτη,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω πως λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων το πρωί της Κυριακής, που απορρέουν από τη θέση μου ως Νομάρχη Θεσσαλονίκης, δεν είναι δυστυχώς εφικτό να συμμετάσχω στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της παράταξής μας που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 11 Απριλίου τρέχοντος έτους.

Παρακαλώ όμως όπως μεταφέρετε στον Πρόεδρο κ. Αντώνη Σαμαρά και τα μέλη της Κ.Ε. την πλήρη εκ μέρους μου αποδοχή των αποφάσεων που θα ληφθούν και θα αφορούν το νέο οργανωτικό μοντέλο του κόμματός μας.

Χειροκρότησα τις θέσεις του Αντώνη Σαμαρά όπως με σαφήνεια διατυπώθηκαν στο προσυνέδριο που φιλοξένησε η Θεσσαλονίκη, καθώς συμφωνούν με την προτροπή που έχω από καιρό απευθύνει, να έρθουμε σε ρήξη με το χτες, να πάρουμε γενναίες αποφάσεις και να φέρουμε τη νέα Νέα Δημοκρατία στη θέση που πραγματικά της αξίζει.

Σας ευχαριστώ και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη