14 Απρ 2010

Οι συμβουλές Ψωμιάδη στον Υφ.Εσωτ. Γ.΄Ντόλιο

Απαντώντας στα σχόλια του Υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γεωργίου Ντόλιου σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του Νομάρχη Π. Ψωμιάδη για τον «Καλλικράτη», ο Π. Ψωμιάδης δήλωσε:


«Ο κ. Ντόλιος λησμονεί πολύ εύκολα ότι από την πρώτη στιγμή στήριξα όσο κανείς άλλος τον «Καλλικράτη» και αυτό που τόλμησαν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Δυστυχώς όμως ο Υφυπουργός δεν απαντάει στην ουσία όσων έθεσα. Όχι μόνο εγώ, αλλά και δημοσιογράφοι, καθώς και οι περισσότεροι συνάδελφοι της αυτοδιοίκησης, ανεξαρτήτως αν πρόσκεινται στη ΝΔ ή στο ΠΑΣΟΚ.

Η σπουδή του να απαντήσει στις παρατηρήσεις μου ήταν αναμενόμενη. Το αντιληφθήκαμε όλοι, όταν διαβάσαμε το σχέδιο για τον «Καλλικράτη» που προωθεί ο ίδιος και το Υπουργείο Εσωτερικών. Ένα φωτογραφικό νομοσχέδιο, που έχει στοχοποιήσει εμένα προσωπικά, γιατί ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν ότι η δική μου υποψηφιότητα είναι υπερκομματική.

Φαίνεται ότι έχουν τρελαθεί στο ΠΑΣΟΚ με την υποψηφιότητα Ψωμιάδη, όπως πολύ εύστοχα δήλωσε ο Υπερνομάρχης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης Κώστας Τάτσης. Θα δώσω στον κ. Ντόλιο μία συμβουλή. Αν θέλει να αφήσει θετικό στίγμα στην πολιτική του διαδρομή, να ακούσει τώρα την κοινωνία. Αν μη τι άλλο, να ακούσει τους συντρόφους του στην αυτοδιοίκηση. Δηλαδή τους καθ’ ύλην αρμόδιους.

Την ώρα που η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο όνειρο, με τέτοια κομματικά τερτίπια καίμε κάθε ελπίδα για την αναβάθμιση της αυτοδιοίκησης».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη