21 Απρ 2010

Η οικογενειοκρατία θέλει ΔΝΤ..

Το ΔΝΤ είναι ένας μηχανισμός ο οποίος θα γονατίσει το λαό και θα τον στείλει στην εξαθλίωση, ενώ ταυτόχρονα θα συντηρήσει το status quo, τόσο στο πολιτικό σύστημα, όσο και στις εξουσιαστικές οικονομικά δυνάμεις στην κοινωνία.
Πυρήνας των δύο συστημάτων είναι η οικογενειοκρατία και οι μηχανισμοί της. Τα σόγια, οι κουμπάροι και οι κολαούζοι τους.
Γι’ αυτό και βλέπουμε σήμερα ότι.....

εκεί που υπάρχει εμφανής οικογενειοκρατία, εκεί και ακούγονται έντονες φωνές και εκφοβισμός για να πάμε στο ΔΝΤ (που παρουσιάζονται μάλιστα από τα ΜΜΕ, ως δήθεν φωνές κοινωνικής ευθύνης).
Στο πνεύμα αυτό, ο τελευταίος μιας μεγάλης πολιτικής δυναστείας, ο κ. Παπανδρέου είναι αυτός που θα βάλει την υπογραφή του για να παραδώσει την Ελλάδα στο ΔΝΤ. Ταυτόχρονα οι όποιες φωνές υπέρ του ΔΝΤ που ακούγονται τόσο μέσα στο ΠΑΣΟΚ, όσο και μέσα στη Νέα Δημοκρατία, αν το προσέξετε, προέρχονται από τη λεγόμενη οικογενειοκρατία. Δηλαδή από μέλη ή γόνους πολιτικών και οικονομικών τζακιών.
Προσέξτε για παράδειγμα, μέσα στη Νέα Δημοκρατία, πως ενώ ο Αντώνης Σαμαράς είναι κάθετα αντίθετος με το ΔΝΤ, αντιθέτως οι εκπρόσωποι της οικογενειοκρατίας μέσα στο κόμμα, είναι υπέρ του ΔΝΤ.
Ο λαός ας πάρει τις αποφάσεις του.
Ετοιμαστείτε λοιπόν. Πλησιάζει η ημέρα που τα πολιτικά τζάκια θα κάνουν την κίνησή τους. Πλησιάζει η ημέρα του πολιτικού τους «Καιάδα».
Ας είμαστε ενημερωμένοι και έτοιμοι.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη