20 Απρ 2010

Η ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΑΣ

ΕΝΑ BEST SELLER ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΘΕΑΜΟΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ.

Το έργο πραγματεύεται την ιστορία της Enagi μιας όμορφης πολλά υποσχόμενης νέας με σπουδές μεταπτυχιακά και προσόντα δυσανάλογα περισσότερα από το μέσο όρο της Ελληνίδας νέας. Είχε συνάψει στη ζωή της πολλές μακροχρόνιες επιτυχημένες σχέσεις με τους πλέον περιζήτητους γαμπρούς της ελληνικής κοινωνίας. Όλοι ήταν κατενθουσιασμένοι από...
τη συμβίωση μαζί της καθώς ήταν υπόδειγμα συντρόφου. Για τους δικούς της λόγους όμως δεν ένιωθε έτοιμη να προχωρήσει στο επόμενο βήμα και να αποκατασταθεί.
Τότε λοιπόν και ενώ βρισκόταν σε μια τέτοια σχέση με πολύ καλές προοπτικές, εμφανίστηκε στη ζωή της ο Υpik ένας ώριμος άντρας , περιζήτητος εργένης που αποφάσισε να βρει την καλύτερη διαθέσιμη νύφη και να προχωρήσει σε γάμο μαζί της. Η Enagi γοητεύτηκε από την παρουσία του και προσπάθησε να τον προσεγγίσει. Όντως έγινε η γνωριμία και μπήκαν σε μια διαδικάσία να γνωριστούν καλύτερα. Υπήρξε πολύ απαιτητικός μαζί της καιστη διάρκεια της αναγνωριστικής τους σχέσης την υπέβαλε σε δύσκολες και επίπονες δοκιμασίες. Ο Υpik εν τω μεταξύ έβγαινε και βολιδοσκοπούσε και άλλες κοπέλες.
Η Enagi, νέα με πολλά προσόντα άλλωστε όπως είπαμε , κατάφερε και πέρασε όλες τις δοκιμασίες με επιτυχία και κέρδίσε μια θέση στην καρδιά του, τουλάχιστον έτσι της έλεγε. Ο Υpik τότε της έκανε επίσημη πρόταση γάμου , όρισε ημερομηνίες την έβαλε να χωρίσει από την προηγούμενη σχέση της και να προχωρήσει στις προετοιμασίες για το γάμο ( αγόρασε νυφικό νοίκιασε σπίτι κτλ ). Η Enagi αφού ενημέρωσε και όλο τον περίγυρο της τύπωσε προσκλητήρια ντύθηκε στολίστηκε και την ημέρα του γάμου πήγε και στήθηκε στην Εκκλησία. Τότε ήταν που γκρεμίστηκαν όλα γύρω της η ώρα περνούσε και ο γαμπρός δεν εμφανιζόταν, άρχισαν οι φήμες στον περίγυρο της Εκκλησίας ότι ο Υpik το μετάνιωσε.
Ήταν δε τόσο ελεεινός που δεν δέχτηκε καν να την δει, παρά της μετέφερε μέσω τρίτων ότι δεν νιώθει έτοιμος να προχωρήσει γιατί αντιμετώπιζε κάποια οικονομικά προβλήματα και θα τα διευθετούσε στα επόμενα 3,5 χρόνια αλλά θα την παντρευόταν μόλις τα λύσει και να τον περιμένει, δεν χάθηκε και κόσμος. Δεν έφταναν όλα τα παραπάνω αλλά ενώ της κατάστρεψε τη ζωή επικαλούμενος τα οικονομικά του προβλήματα συνέχιζε να κάνει ευκαιριακές σχέσεις με αμφιβόλου αξίας κοπέλες σπαταλώντας τα χρήματα του.
Η Enagi αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να δώσει λύση στα προβλήματα της ……….
Η συνέχεια επί της οθόνης ………….

CAST
Enagi : οι διοριστέοι ΑΣΕΠ του υπουργείου οικονομικών
Υpik : ο υπουργός οικονομικών
Προηγούμενη σχέση : οι καλύτερες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.
Απαιτητικές και επίπονες δοκιμασίες : ο πλέον απαιτητικός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ 1Γ / 2008
Οι μετέπειτα ευκαιριακές σχέσεις του Υpik : μετατάξεις, stagers, συμβασιούχοι, αθλητές με διακρίσεις, παράνομες προσλήψεις.

H ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη