26 Μαΐ 2010

Καληνύχτα Ελλάδα...

***Το φαινόμενο απολύτως ελληνικό. Στέκομαι έξω από τη βιτρίνα του οίκου Louis Vuitton. Κάνω zoom in στο μαγαζί και τι βλέπω? Ούτε Τα γυράδικα στην τούμπα δεν έχουν τόσο κόσμο!

***Μετά τις θλιβερές δηλώσεις του Τ. Bοσκόπουλου "ότι για το χρέος φταίει η πρώην γυναίκα μου" και του Βαζαίου "Καλά έκανα και δεν πλήρωνα στην εφορία, γιατί αν τα έδινα θα τα έτρωγαν κι αυτά", ένα είναι σίγουρο:

"Ότι η Ελλάδα, ποτέ δεν μαθαίνει...

***Και μια ο λόγος για μαθήματα. Τελικά ούτε μια τσόντα της προκοπής δεν μπορούμε να βγάλουμε?

***Φαντάζεστε να ήσασταν , παιδί της Ντούβλη....

***Λέτε να βγάλει και η Μπουμπούκα dvd? Το αριστούργημα του trash!!

***Άλλαξαν οι καιροί. Τώρα πουλάει το μυαλό και όχι το σώμα!

***Καθιερώθηκε πλέον. Αν περνάς έξω από την βουλή και δεν φωνάξεις "κλέφτες φέρτε πίσω τα κλεμμένα", είναι σαν να πηγαίνεις ΙΚΕΑ χωρίς να φας hot dog!

***Όπως ο Λιάτσος βιάζεται και λέει γρήγορα την επικαιρότητα στο δελτίο του Star για να περάσει στα κουτσομπολιά όπου νιώθει άνετα..., έτσι και οι βουλευτές μας τρέχουν πανικόβλητοι όταν εμφανίζονται στους δρόμους. Αλίμονο τους αν τους πάρει χαμπάρι ο κόσμος...

***Να τι ακούς όταν βλέπεις κάπου βουλευτές μαζεμένους. "Τι τους κοιτάτε ρρεεεεεεε.....!!!!"

***Όταν ένας πολιτικός λέει στην TV "εγώ θέλω να είμαι σαφής" είναι σίγουρο ότι στα επόμενα λεπτά θα πει πολλά και τελικά δε θα βγει νόημα για τίποτα!

***Δεν ξέρω αν βρίσκονται σε πολιτική κλιμακτήριο οι περισσότεροι πολιτικοί, αλλά όπου, και να τους ακούσεις ένα πράγμα λένε. (λες και είναι κασέτα) .Τι μας βρίζετε? Μας εκλέξατε! Τι θέλετε, να φύγουμε εμείς οι πολιτικοί και να έλθει μια χούντα η ένας Μπερλουσκόνι;

***Αν πω ότι το συντριπτικό ποσοστό των Ελλήνων βουλευτών είναι γελοιωδέστεροι του Μπερλουσκόνι , θα χαρακτηριστώ ισοπεδωτικός?

***Ενώ "Πιάσαμε πάτο" δεν είναι πραγματικά αστεία η προσπάθεια του Πρωτόπαπα να χρεώνει στον αντίπαλο τα φέσια και την κρίση? Πόσα χτυπήματα θα δεχτεί ακόμη η αισθητική μας.

***Αμάν θα το ξεχνούσα. Χρόνια πολλά Κ. Καραμανλή για προχθές. Σε ευχαριστούμε για όλα!

"Λευκή περιστερά" η Τζάκρη για τον υπουργό Παύλο Γερουλάνο!. Ακόμη αναρωτιέστε αν οδεύουμε να γίνουμε Λατινική Αμερική?

***Κι 'όλο κλαίνε, τα Ελληνάκια...Ανοίγω το βράδυ την αναχρονική TV και στα δελτία γίνεται της τρελής. Ιός του σήμερα είναι η ψυχολογική μιζέρια! Μακριά από δελτία μην σας κολλήσουν.

***Ναι, τα μέτρα είναι άδικα. Όμως προτιμώ να είναι άδικα και να σώσω τη χώρα μου, παρά δίκαια και να καταστραφώ μαζί της.. (yea!, τον τσάκισα τον Καρατζαφέρη)

***'Όλα μαύρα παντού. Ευτυχώς που υπάρχουν τα κάτασπρα δόντια του τηλεσελέμπριτι Πετρίδη κι αλλάζει λίγο το τοπίο!

***Όσο κι αν σας φαίνετε περίεργο εγώ θα πάω διακοπές φέτος. Αν δεν έχετε νέα μου μάλλον έμεινα μετανάστης

***Ας σταματήσει ο κανιβαλισμός κατά τις Μέρκελ και μιάς αφηρημένης πλουτοκρατίας. Ποιος μας φταίει που σαν μεγαλομανής τεμπελχανάδες δανειζόμασταν για να μοιράζουμε αυξήσεις και παροχές ώστε να περνάμε καλύτερα.

*** Ακόμη και τώρα που ψυχορραγεί αυτός ο Έλληνας ανίατος ασθενής, αρνείται την πιο στοιχειώδη αυτοκριτική για την άσωτη ζωή του. Ενοχοποιεί μάλιστα, κι αυτούς από τους οποίους ζητά βοήθεια! Είναι δυνατόν αυτό το στόρι να μην έχει αποτρόπαιο τέλος?

***Αλήθεια υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι θα ησυχάσει αυτός ο πανικός χωρίς να βαρέσουμε πτώχευση?

***θέλουμε να φτιάξουν τα πράγματα? Αναθέτουμε όλες τις υποθέσεις στους 50 ποιο φτωχούς δικαστές και στους 20 ποιο φτωχούς εισαγγελείς! (ούτω σι άλλος άλλα λεφτά δεν υπάρχουν για να φάνε αυτοί)

***Δεν είναι αίσθηση , είναι πραγματικότητα. STOP. Το σύστημα έχει παρακμάσει. STOP. Το ΔΝΤ ήταν επιλογή, όχι εξαναγκασμός. STOP. Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται άσχημα αλλά αυτός είναι ίσως και ένας τρόπος να γίνουν καλύτερα.. STOP

Παναγιώτης Σατζόγλου

Υ.Γ Ότι και να γίνει, το νόημα της ζωής είναι απλά να τη ζεις. Και μέρα χωρίς χαμόγελο είναι χαμένη μέρα
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη