25 Μαΐ 2010

Πλήρης δικαίωση της Τζάκρη! Καμία παρατυπία στις προσλήψεις!


Και τώρα τι θα λένε οι παπατζήδες bloggers και οι "αποκαλυπτικοί" δημοσιογράφοι, που σας τάιζαν παραμύθια ?
Σήμερα παραδίδεται στον Παύλο Γερουλάνο το πόρισμα του κλιμακίου του
υπουργείου πολιτισμού το οποίο διενήργησε το Σαββατοκύριακο έλεγχο, έπειτα από τα δημοσιεύματα τα οποία καταλόγιζαν στην υφ. εσωτερικών παρέμβάσεις στο διαγωνισμό για την πρόσληψη 34 συμβασιούχων στο μουσείο Πέλλας. Τα δημοσιεύματα εμφάνιζαν την...

υφυπουργό Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης να έχει διορίσει 9 συγγενικά της πρόσωπα.

Ωστόσο οι πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η κυβέρνηση αναφέρουν ότι από την έρευνα που έγινε δεν προέκυψε καμία αλλαγή στη μοριοδότηση των υποψηφίων ή παραποίηση στοιχείων που θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως παρέμβαση κάποιου παράγοντα. Παρ΄ όλα αυτά ο Παύλος Γερουλάνος μόλις παραλάβει την επίσημη αναφορά του σώματος των επιθεωρητών θα την αποστείλει στην Επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης προκειμένου να γίνει και δεύτερος έλεγχος στις λεπτομέρειες του διαγωνισμού ώστε να μην υπάρχουν καθόλου σκιές.

Από την πρώτη στιγμή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο υπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Χ.Παμπούκης ζήτησαν εξηγήσεις από την κ.Τζάκρη, ενώ για το θέμα ενημερώθηκε και ο Πρωθυπουργός ο οποίος ήταν στο Λίβανο.

Η Θ. Τζάκρη διαβεβαίωσε τα κυβερνητικά στελέχη ότι δεν είχε καμία ανάμειξη στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Η υφυπουργός επιμένει ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές και τονίζει ότι από τα εννέα πρόσωπα που κατηγορείται ότι διόρισε με παρέμβασή της στον διαγωνισμό, μόνο ένα είναι δεύτερη εξαδέλφη της, με την οποία ωστόσο δεν διατηρεί ιδιαίτερες σχέσεις. Επίσης, όπως λέει, με άλλα δύο άτομα συνδέεται με πολύ μακρινή συγγενική σχέση, ωστόσο όπως δηλώνει «δεν είναι ούτε καν πολιτικοί μου φίλοι». Η υφυπουργός μιλάει για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας», λέει πως «κάποιοι θέλησαν να με σταυρώσουν» και επαναλαμβάνει ότι η ίδια ζήτησε να ελεγχθεί αίτημα που έγινε δεκτό από τον υπουργό Εσωτερικών κ. Ραγκούση.

Πηγή: http://www.rthess.gr/articles_det.asp?artid=1781
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη