14 Μαΐ 2010

Αναβολή ζήτησαν οι κατήγοροι Ρουσόπουλου (Ντάσκας, Αυτιάς, Βλάχος)

Θα ήταν ένα καλό σενάριο κωμωδίας. Δυστυχώς όμως είναι η Ελληνική τραγική πραγματικότητα. Αυτοί οι άνθρωποι με τα μαρκούτσια μπορούσαν μέχρι πρότινος να χειραγωγούν την κοινή γνώμη, γεγονός που εξηγεί την κοινωνική κατρακύλα. Ευτυχώς τώρα, αποτελούν ένα απεχθές παρελθόν όπως...

βέβαια και τα αφεντικά τους. Δεν πείθουν κανέναν πλέον. (Ευτύχημα γι’ αυτούς που έχουν τον Καπερνάρο δικηγόρο, ο άνθρωπος είναι σοβαρός και ο μόνος που μπορεί να παλέψει μία τέτοια υπόθεση).

Εκεί λοιπόν που αναμέναμε όλοι τα περιβόητα στοιχεία για τον παράνομο πλουτισμό του Ρουσσόπουλου, την πολυπόθητη τεκμηρίωση δηλαδή αυτών που ακούμε εδώ και τόσους μήνες, είδαμε έκπληκτοι μία προσπαθεια για …αναβολη της δίκης!

Αν είναι δυνατόν… προσπάθεια για αναβολή μίας δίκης που περιμένει όλη η Ελλάδα, όπου οι “μαχητές της ενημέρωσης” θα είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα στοιχεία τους και να εκμηδενίσουν τον ενάγοντα. Στοιχεία που μάλιστα θα έπρεπε να διαθέτουν εδώ και 20 μήνες, αφού η μεγάλη αποκάλυψη για διαπλοκή Ρουσσόπουλου – Βατοπαιδίου έγινε στις 26/08/2008. Σίγουρα λοιπόν δημοσιογράφοι τέτοιας εμβέλειας διέθεταν τα στοιχεία διασταυρωμένα -ως οφείλουν βάσει νόμου- για να κάνουν αυτή την κορυφαία αποκάλυψη.

Εδώ λοιπόν ήρθε η πρώτη έκπληξη. Η αναβολή ζητήθηκε λόγω...

η συνέχεια με πολύ ρεπορτάζ από τη δίκη εδώ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη