13 Μαΐ 2010

Ζητείται (επειγόντως) εντομοκτόνο για το ... μαγαζί .... Πλάκωσαν οι ψείρες.

σσ. Λέει και κάτι άλλο ο λαός κε. Καστανίδη. "Πρέπει να τόχει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες" και ο νοών νοείτω ...


Δασκαλόπουλος: το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα
Καστανίδης: Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιλέκο
σσ: Τόνα χέρι νίβει τάλλο και τα δυό το πρόσωπο

Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιλέκο» ήταν η σκληρή απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη στον πρόεδρο του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι η πολιτική δεν έχει να προσφέρει τίποτα στη χώρα.

Μιλώντας στη Βουλή, σήμερα, Τετάρτη ο κ. Καστανίδης είπε: «Κάποιοι τις ημέρες αυτές βρήκαν τη λαμπρή ευκαιρία να σηκώνουν το δάχτυλο προς τον πολιτικό κόσμο και να ζητούν την αντικατάσταση του πολιτικού κόσμου από κάποιον άλλο εφευρέτη που μπορεί να κάνει τα πράγματα καλύτερα για τη ζωή των Ελλήνων. Αυτοί προσβάλουν την ίδια τη Δημοκρατία. Δεν υπάρχει άλλος εκτός από την πολιτική που να μπορεί να ορίσει με συντεταγμένο τρόπο το μέλλον του έθνους και των πολιτών».



Συνεχίζοντας ανέφερε: «Και επειδή άκουσα χθες εκπρόσωπο των επιχειρηματιών να υπερασπίζεται την άποψη ότι το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα, αλλά θα το κάνουν οι επιχειρήσεις, του απαντώ με τη λαϊκή σοφία: "Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιλέκο". Την πολιτική δεν μπορούν να την κρίνουν και να την αλλάξουν επιχειρηματίες βουτηγμένοι στη διαπλοκή».


Επίθεση στον κ. Δασκαλόπουλο εξαπέλυσε και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος είπε: «Όλοι αυτοί οι κεφαλαιοκράτες να προσέξουν πάρα πολύ γιατί η επιείκεια με την οποία τους έχει συμπεριφερθεί ο πολιτικός κόσμος, νομίζω ότι τους δημιουργεί περισσότερη αναίδεια και γίνονται θρασύτεροι από ότι πρέπει. Ας προσέξουν. Οι πολιτικοί είμαστε ταγμένοι, έχουμε ορκιστεί στο Σύνταγμα να προστατεύσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ελληνική Δημοκρατία».


Πηγή
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη