29 Μαΐ 2010

Αν κερδίσετε κε Αλκαίε η χώρα σας θα έχει λεφτά να διοργανώσει τον επόμενο διαγωνισμό;

Αυτό τον ρωτήσανε στην Ευρώπη τον Αλκαίο!!
Αυτός θα ήθελε να πει... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
...αλλά τελικά υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ Θεωρίας-πράξης
Έτσι και όταν ο..."..
κ. Παπανδρέου έλεγε προεκλογικά ότι «χρήματα υπάρχουν», υπολόγιζε και στην είσπραξη κάποιων από τα ληξιπρόθεσμα χρέη, που ως γνωστόν υπερβαίνουν συνολικά τα 30 δισ. ευρώ. Α
ποδεικνύεται όμως -όπως όλα δυστυχώς, στη δημοσιονομική πράξη- ότι..." είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο να εισπραχθούν.
Για του λόγου το αληθές, θα δώσουμε μερικά στοιχεία για το...ύψος των ληξιπρόθεσμων σε μερικές από τις μεγάλες ΔΟΥ της Αθήνας, καθώς και τις εισπρακτικές επιδόσεις της καθεμιάς κατά την εκστρατεία που ξεκίνησε η κυβέρνηση.

Ετσι, η Ε' ΔΟΥ Αθήνας έχει ληξιπρόθεσμα 181 εκατ. και κατόρθωσε να εισπράξει 17,6 χιλιάδες ευρώ μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Η Α' Καλλιθέας έχει 199,4 εκατ. και εισέπραξε 684,1 χιλιάδες ευρώ. Η ΔΟΥ Ν. Σμύρνης έχει ληξιπρόθεσμα 178,5 εκατ. και εισέπραξε 167,5 χιλιάδες ευρώ. Η Α' Περιστερίου έχει 172,8 εκατ. ληξιπρόθεσμα και εισέπραξε 23,9 χιλιάδες ευρώ.

Η ΔΟΥ Αιγάλεω έχει 171 εκατ. ευρώ ληξιπρόθεσμα και εισέπραξε 20,5 χιλιάδες ευρώ. Η ΙΓ' Αθηνών, όπου και το χρέος Βοσκόπουλου των 5,5 εκατ. ευρώ, έχει ληξιπρόθεσμα χρέη 87,6 εκατ. ευρώ και εισέπραξε έναντι αυτών... 362 ευρώ.

Από ένα μακρύ κατάλογο ΔΟΥ που έχουμε στη διάθεσή μας προκύπτει ότι ούτε μία δεν κατάφερε να εισπράξει έστω 1 εκατ. ευρώ.
Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες...

http://greece-salonika.blogspot.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη