1 Μαΐ 2010

Ένα βίντεο που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα έριχνε κυβέρνηση

Ένα εκπληκτικό βίντεο που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα έριχνε την κυβέρνηση. Είναι.. από την χθεσινή (Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009) εκπομπή των Καμπουράκη - Οικονομέα στο "Mega", με φιλοξενούμενο τον Αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως Τζέφρυ, Θόδωρο Πάγκαλο... Όπου αποδεικνύεται ότι ο χοντρο-Πάγκαλος είναι τόσο αναλφάβητος στην Πληροφορική, που δεν έχει ακούσει ούτε την Google! Και νομίζει ο δύστυχος ότι το Γκόγκλ (όπως θα τον ακούσετε να την λέει στο 0:37 του βίντεο!) είναι ένα σύστημα εντοπισμού χωραφιών απο τον δορυφόρο! Προσέξτε με τι πονηριά τον ρωτάει ο αναρχοαριστερός Οικονομέας, αν τουλάχιστον ξέρει να στέλνει e-mail και πόσο πρόστυχα ο πανούργος Πάγκαλος αποφεύγει να απαντήσει, για να μήν μάθει ο Ελληνικός Λαός ότι οι άνθρωποι που τον διοικούν είναι παντελώς αναλφάβητοι από τεχνολογία... Στις ΗΠΑ, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις τελευταίες Εκλογές Τζόν Μακ-Κέϊν δήλωσε από την πρώτη στιγμή στους Αμερικανούς ότι είναι παντελώς σκράπας από υπολογιστές και η ομολογία του έγινε πρώτο θέμα για 2 εβδομάδες. Εδώ στο Ελλάντα, ο κουτοπόνηρος Πάγκαλος αποκρύπτει την ασχετοσύνη του και προσπαθεί να το παίξει ... «μή» ειδικός. Και κανένα κανάλι δεν έδωσε σημασία σε αυτή την είδηση. Οι Έλληνες πολιτικοί, εκτός από άσχετοι, είναι και ψευταράδες και κουτοπόνηροι...

Σ.Κ.
....
Συμπλήρωση taxalia: το παραπάνω κείμενο είναι από τον δημιουργό του βίντεο.
Επίσης αποδεικνύεται πόσο γλυκύτατοι είναι οι Καμπουροοικονομέοι, με τον Πάγκαλο. Δείτε τους χάχες ύφος!!!!!!!! Και κάντε σύγκριση με άλλους καλεσμένους!
Επίσης, ο Πάγκαλος λέει χαζομάρες για το χορτάρι. Η εικόνα στο google earth δεν είναι ζωντανή! Ψεμματάκι, ψεμματάκι, έτσι εθίζονται πολίτες και πολιτικοί στη μπαρουφολογία.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη