25 Μαΐ 2010

Κοίτα ποιός μιλάει;

Επιστολή στο taxalia
Με έκπληξη διάβασα στο έγκυρο blog σας την επιστολή του τέως γραμματέα της Τ.Ο. Π.Α.ΣΟ.Κ της Νεάπολης Χατζηπασχάλη Δήμο.

Είναι γνωστός ο τρόπος λειτουργίας της Τ.Ο. επί της θητείας του, κυρίως ως μαγαζάκι...

συγκεκριμένης παρέας που συνεργάσθηκε στις προηγούμενες εκλογές με την παράταξη της Ν.Δ. Γι΄ αυτό και παραιτήθηκε πριν τελειώσει η θητεία του.

Δεν άντεξε τον θυμό των μελών του Π.Α.ΣΟ.Κ.

Εξάλλου όσες φορές εκτέθηκε στην κοινωνία πήρε την απάντηση από τον λαό της Νεάπολης. Δυστυχώς η εγωπάθεια δεν είναι πάντα καλός οδηγός.


Κάλτσος Ιωαννης

Γραμ. Τ.Ο Π.Α.ΣΟ.Κ Νεάπολης
.....
εν τω μεταξύ, με νεώτερη επιστολή του ο κ.Χατζηπασχάλης, γράφει:
Λιγότερη ανανδρία

Η απάντηση με την υπογραφή, Κάλτσος Ιωάννης Γραμ. Τ.Ο Π.Α.ΣΟ.Κ Νεάπολης, επιβεβαιώνει περίτρανα τα αναγραφόμενα στο κείμενο μου (http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_2859.html)

Άξιος ο μισθός του, αλλά με αυτό το «Δεν άντεξε τον θυμό των μελών του Π.Α.ΣΟ.Κ» σίγουρα δεν εννοεί την άρνηση του Λαδόπουλου να συμμετέχει σε διαδικασίες μα ούτε το ότι επι΄4 μήνες κάλυπτα από την τσέπη μου τα ‘έξοδα λειτουργία της ΔΟ (τα οποία θα μου καλύψει φαντάζομαι).
Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης μου
Προς: Γραμματέα ΕΣ ΠΑΣΟΚ σ. Νίκο Αθανασάκη (συν: α. Η από 28-12-2006 επιστολή μου
β. Η απόφαση του κομματικού Δημοτικού Συμβουλίου)
Κοιν: Περιφερειακή Επιτροπή Κ. Μακεδονίας Γραμματεία ΝΕ ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης Δήμαρχο Νεάπολης Βουλευτές Α! Θεσσαλονίκης
Μέλιι Κοιιματικού Ατιιιοτικού Συμβουλίου Νεάπολης

Αγαπητέ σύντροφε,
Πέρασαν 3 μήνες από την αποστολή του συνημμένου εγγράφου και δεν υπήρξε καμία ενέργεια από τους αποδέκτες του (ΝΕ, ΠΕ ) δικαιώνοντας τη λογική η οποία θεωρεί τα πάντα κίνδυνο και συνομωσία, οικοδομεί στο ψεύδος και στη συκοφαντία καταστρατηγώντας θεσμούς λειτουργίες και διαδικασίες.
Στην παραπάνω αδράνεια και συνειδητή επιλογή, στην άρνηση συμμετοχής σε διαδικασίες, στην απαξίωση όρων και ρόλων, στην αναγωγή της πολιτικής σε σενάρια για αφελείς (δεν υπάρχει κάτι που να μην ειπώθηκε) , στην οικονομική επιβάρυνση μου(έξοδα λειτουργίας της οργάνωσης) εφόσον δεν επιθυμούν διαδικασίες, πιέζοντας με στην παραίτηση, σας ομολογώ ότι είναι νικητές!!!
Υποβάλλω την παραίτηση μου από γραμματέας της AO ΠΑΣΟΚ Νεάπολης υπενθυμίζοντας τη φράση του Martin Luther King:
Η γενιά μας θα πρέπει να απολογηθεί όχι τόσο για τις κακές πράξεις των μοχθηρών ανθρώπων, όσο για την αποτρόπαιη σιωπή των καλών ανθρώπων.
Θεσσαλονίκη 7-3-2007
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη