18 Μαΐ 2010

"Ντρίμπλα" Ψωμιάδη σε Σαμαρά, που δεν θα αρέσει στη Ν.Δ.

Επιστολή στον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά έστειλε ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές και το επικείμενο τακτικό συνέδριο της ΝΔ.

Στην επιστολή του ο Νομάρχης προτείνει την...

αναβολή των εσωκομματικών εκλογών αλλά και του επικείμενου τακτικού συνεδρίου της ΝΔ «λόγω των υφισταμένων κοινωνικών προβλημάτων που έχουν απομακρύνει τελείως το ενδιαφέρον του κόσμου από τις εσωκομματικές διαδικασίες, οι οποίες βεβαίως είναι εξαιρετικά σημαντικές όχι μόνο για την παράταξή μας αλλά και για την ποιότητα της Δημοκρατίας στον τόπο».

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Νομάρχη Π. Ψωμιάδη έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι το κλίμα στην κοινωνία δεν είναι καλό, εξαιτίας των οικονομικών μέτρων που ψήφισε η κυβέρνηση. Υπάρχει μια αντίδραση έναντι των κομμάτων, επί δικαίων και αδίκων, η οποία εν πολλοίς είναι δικαιολογημένη και αποτυπώνεται και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Για το λόγο αυτό προτείνω να αναβληθούν οι εσωκομματικές εκλογές αλλά και το Συνέδριο, με το ίδιο σκεπτικό που συγχωνεύθηκαν οι προσυνεδριακές συνδιασκέψεις σε μία (εξοικονόμηση χρόνου και δαπανών στη δύσκολη συγκυρία που περνά ο τόπος), επιπλέον δε λόγω των υφισταμένων κοινωνικών προβλημάτων που έχουν απομακρύνει τελείως το ενδιαφέρον του κόσμου από τις εσωκομματικές διαδικασίες, οι οποίες βεβαίως είναι εξαιρετικά σημαντικές όχι μόνο για την παράταξή μας αλλά και για την ποιότητα της Δημοκρατίας στον τόπο.

Γνωρίζω πολύ καλά την ειλικρινή σας ανησυχία για τις εξελίξεις και τις επιπτώσεις που αυτές θα έχουν στην ελληνική κοινωνία, στους απλούς πολίτες. Να είστε σίγουρος ότι απλώς μεταφέρω το κλίμα που καθημερινά εισπράττω από την τοπική κοινωνία, από τους συμπολίτες μας που βλέπουν την καθημερινότητά τους ξαφνικά να αλλάζει και τους ίδιους, τις οικογένειες και τα παιδιά τους να πληρώνουν τα λάθη και τις σκοπιμότητες άλλων. Ας μην επιτρέψουμε την υποβάθμιση των διαδικασιών της παράταξής μας.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη