16 Μαΐ 2010

"Ουράνιο τόξο" Κέντρο Ολιστικών - Συμπληρωματικών Θεραπειών

« Ο υ ρ ά ν ι ο Τ ό ξ ο »
Κέντρο Ολιστικών - Συμπληρωματικών Θεραπειών
Σμύρνης 58Α – Εύοσμος τηλ 6937508347 & 6932919190 &693274142Ο
( ΝΕΑ ΕΞΟΔΟΣ προς την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ- Ανατολικά )
Θεραπεύω στα ελληνικά σημαίνει:

υπηρετώ, φροντίζω, περιποιούμαι, ασχολούμαι με ζήλο, καλλιεργώ…


29-30 ΜΑΪΟΥ 2010
ΣΕΙΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ με την Dorothea Gerardis-Emisch
Ζώντας πιο συνειδητά και υγιεινά από τη πηγή της δικής σου δύναμης
Μέρος Πρώτο
ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΟΥ
Η βάση της ψυχικής ισορροπίας είναι η σωματική ισορροπία και το αντίστροφο
Σε εποχές κρίσης και αναταραχής χρειαζόμαστε ιδιαίτερα να βρούμε την ισορροπία μας.
Μπορούμε να την κερδίσουμε με το Τεστ Συμβατότητας.
ΤΕΣΤ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ
Για την ισορροπία του σώματος σου είναι σημαντικό να του δίνεις τα τρόφιμα και τις ουσίες που χρειάζεται να είναι υγιείς. Για αυτό δεν υπάρχουν γενικοί κανόνες. Κάθε ανθρώπινο σώμα είναι ένα μοναδικό ων που χρειάζεται ειδικές τροφές ουσίες και σε ειδική ποσότητα. Τι τρόφιμα και συμπληρώματα διατροφής και ακόμα τι άνθρωποι, εργασίες, βιβλία, κ.α. είναι θετικά για το σώμα και τη ψυχή σου μπορείς να βρεις με το Τεστ Συμβατότητας.
ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΑΔΙΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ
Τι είναι Ραδιαισθησία και πως λειτουργεί / Οι πνευματικοί και φυσικοί νόμοι της Ραδιαισθησίας / Η σπουδαιότητα της ακρίβειας στην εντολή για μέτρηση / Το καθάρισμα στο εκκρεμές και στον ραδιαισθητήρα (στη ράβδο) / Ασκήσεις με τη ράβδο και το εκκρεμές / Ραδιαισθησία στη καθημερινή ζωή / Ραδιαισθησία χωρίς ράβδο και εκκρεμές Η εκπαίδευση αυτή είναι η βάση για τα ακόλουθα σεμινάρια.
ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΩΝ
Μία μέθοδο για σωστές ενεργειακές μετρήσεις.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΥΛΗ
Πως μπορούμε σε ώρα ανάγκης να επιζήσουμε για λίγο καιρό χωρίς υλική τροφή. Αυτή η μέθοδο λειτουργεί και σε άλλους ανθρώπους, σε ζώα και φυτά, ακόμα και από απόσταση. Στο τέλος του μαθημάτων γίνεται εφαρμογή όπου διαπιστώνεται η ακρίβεια της μεθόδου αυτής.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Μία ιδιαίτερα προστασία από το λεγόμενο 'κακό μάτι', κατάρες και άλλες αρνητικές ενεργειακές επιρροές άλλων ανθρώπων. Η μέθοδος αυτή μπορεί επίσης να εφαρμοστεί εκτός από ανθρώπους και για ζώα, φυτά, χώρους και κτίρια. Η προστασία μπορεί να δημιουργηθεί και από απόσταση. Η διάρκεια του πρώτου μέρος του σεμιναρίου είναι δύο μέρες.
Μέρος δεύτερο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
APYRO-ENERGY-THERAPY (A.E.T.)
Εισαγωγή / Η προέλευση και βάση της Α.Ε.Τ. / Διάγνωση και έλεγχος διάγνωσης / Εντοπισμός και θεραπεία των αιτιών ασθενειών και άλλων προβλημάτων / Θεραπεία σε αρρώστιες, σε επιβαρύνσεις (π.χ. από Υδράργυρος, Chem-Trails, κ.α.), και σε φόρτιση από αρνητική ενέργεια ανθρώπων (π.χ. μάτιασμα, μαγεία, κατάρες, υποβολές και άλλες αρνητικές ενεργειακές επιρροές), από ψυχικά προβλήματα και προβλήματα της καθημερινής ζωής.
Η Α.Ε.Τ. αυξάνει τη δυνατότητα της αυτοθεραπείας των ανθρώπων και άλλων ζωντανών οργανισμών. Η μέθοδο Α.Ε.Τ. λειτουργεί και από απόσταση.
Για την εκμάθηση της Α.Ε.Τ. δε χρειάζεται προηγούμενη ειδική κατάρτιση.
Η Α.Ε.Τ. δεν αντικαθιστά την επίσκεψη ιατρού.
Η διάρκεια του δεύτερο μέρος του σεμιναρίου είναι οκτώ μέρες.
ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Η Γερμανίδα, Dorothea Gerardis-Emisch, διπλωματούχος Εναλλακτική Θεραπεύτρια, Ερευνήτρια, Γεωπαθολόγος και συγγραφέας, είναι ιδρύτρια του Institute for Natural and Spiritual Healing και του Ελληνικού Ινστιτούτου Γεωπαθολογίας. Η έδρα της βρίσκεται εδώ και 15 χρόνια στο κέντρο της Αθήνας. Η έδρα της Dorothea Gerardis-Emisch στην Αθήνα μεταφέρθηκε στη περιοχή Αγ. Ελευθέριος, 10 λεπτά από το σταθμό του Ηλεκτρικού, στην οδός Ανδριάδου 11. Το σταθερό τηλέφωνο της, 210-363 15 69 θα λειτουργήσει πάλι το Ιουνίου 2010. Κιν.: (0030) 6977 515 733
Τα βιβλία της σε Ελληνικές εκδόσεις:
ΤΗΣ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ, Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΣΩΜΑΤΟΚΥΤΤΑΡΑ και
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΗΙΝΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ
Το κόστος του Σεμιναρίου είναι 140,00Ε. Για την συμμετοχή σας παρακαλώ καταθέστε το ποσό των 40,00Ε στο λογαριασμό 5080-024752-137 της τράπεζας Πειραιώς στο όνομα Dorothea Gerardis-Emisch.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη