4 Ιουν 2010

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Alpha

Στον δρόμο των Γερμανών... Τη συνταγή των real life προγραμμάτων χαμηλού κόστους επιθυμούν πλέον να εφαρμόσουν και οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί. Τα βήματα των Γερμανών ακολουθούν στο Μαρούσι και τη Μεσογείων, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, αλλά και σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή.

«Ο Alpha επαναπροσδιορίστηκε ως ένα κανάλι με σαφή προσανατολισμό στην οικογενειακή ψυχαγωγία επικεντρώνοντας τον στόχο του στην ψυχαγωγία και τα real life προγράμματα» ξεκαθάρισε πρόσφατα ο διευθύνων σύμβουλος του σταθμού Κριστόφ Μάινους. Παράλληλα...

παρουσίασε τις τηλεθεάσεις, στις οποίες σημειώνεται άνοδος που αγγίζει τις 5,3 ποσοστιαίες μονάδες στο prime time και τη μία μονάδα στο σύνολο ημέρας.

Με αυτή την πολιτική θα βαδίσει ο σταθμός και την επόμενη σεζόν. Το OK έχουν πάρει μέχρι στιγμής όλα τα real life προγράμματα του σταθμού που έχουν καθιερωθεί και τα έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό, ενώ θα προστεθούν στο πρόγραμμα το reality «Real Housewives of Kolonaki» και τα παιχνίδια «Clueless genius», στο οποίο θα συμμετέχουν έξι Ελληνες κωμικοί και το «I love my country», στο οποίο δύο ομάδες celebrities θα απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με την Ελλάδα.

Τα βήματα των Γερμανών ακλουθούν και τα άλλα κανάλια, καθώς στον σχεδιασμό τους εντάσσουν πλέον περισσότερο real life προγράμματα και λιγότερο μυθοπλασίες, που κοστίζουν ακριβά! Στο Μega οριστικά εκτός πλάνων μένουν αρκετές τηλεοπτικές σειρές, με σίγουρη προς το παρόν μόνο την «Πολυκατοικία» και τις πετυχημένες καθημερινές «Η ζωή της άλλης» και «Τα μυστικά της Εδέμ». Το πρόγραμμα του σταθμού διανθίζεται με την εκπομπή φαγητού «Master chef», με πρωταγωνιστές ερασιτέχνες μάγειρες.

Στον ΑNT1 τελικά θα συνεχίσουν την πορεία τους τα talent shows και τα real life προγράμματα που έχουν ήδη ανακοινωθεί: «X-Factor» και «The νext top model». Παράλληλα θα προστεθούν και νέα προϊόντα του είδους!
espressonews
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη