7 Ιουν 2010

Τα Χάλια ΚΑΙ της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης...

Τίτλοι τέλους για το επαγγελματικό μπάσκετ!


Επεισόδια μέσα στο γήπεδο - Αποχώρησαν οι ομάδες - Διακόπηκε οριστικά ο αγώνας Ένα λεπτό πριν από το τέλος και ενώ το ρολόι στο ΣΕΦ έδειχνε 01:45, μπουκάλια και φωτοβολίδες στο γήπεδο προκάλεσαν νέα, οριστική αυτή τη φορά διακοπή του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο αγώνας ξεκίνησε με 45 'καθυστέρηση (οι παίκτες δέχθηκαν βορχή αντικειμένων την ώρα που έκαναν ζέσταμα), διακόπηκε στις 22:45 λόγω ρίψης αντικειμένων στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ξανάρχισε λίγο πριν από τη μία μετά τα μεσάνυχτα, για να διακοπεί και πάλι οριστικά αυτή τη φορά στις 01:45 και ενώ υπολειπόταν ένα λεπτό και τρία δεύτερα για το τέλος. Εκείνη την ώρα το σκορ ήταν Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 69-76.

Όλα ξεκίνησαν όταν γύρω στις 22:45 όταν διαιτητής Λάζαρος Βορεάδης έκανε τις απαραίτητες συστάσεις, προειδοποιώντας ότι στο πρώτο αντικείμενο που θα έπεφτε εφεξής, θα διέτασσε ο ίδιος επιστροφή στα αποδυτήρια.

Πριν ολοκληρώσει τα λεγόμενά του ένα μπουκάλι και άλλα αντικείμενα έσκασαν στον πάγκο του Παναθηναϊκού και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με χαρακτηριστικό νεύμα πήρε άμεσα την ομάδα και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, ενώ ο Λάζαρος Βορεάδης διέταξε διακοπή του αγώνα.

Οι παίκτες των «πρασίνων» επέστρεψαν στα αποδυτήρια. Το ίδιο έκαναν και οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι διαιτητές και η γραμματεία.

Την ώρα της διακοπής το σκορ ήταν Ολυμπιακός Παναθηναϊκός 42-50, ενώ για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού απαιτούνταν ακόμα 15 λεπτά παιχνιδιού.

Πηγή:http://www.skai.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη