20 Ιουν 2010

Χαμός στην Εθνική Γαλλίας, βίντεο από τον τσακωμό Εβρά - Ντουβέρν


Εκτός ορίων είναι η πλέον η κατάσταση στην εθνική Γαλλίας, καθώς σήμερα (Κυριακή) οι παίκτες αρνήθηκαν να κάνουν προπόνηση.
Ο αρχηγός της ομάδας, Πατρίς Εβρά, τσακώθηκε με τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Ρομπέρ Ντουβέρν και...
ευτυχώς ήταν ο Ντομενέκ ανέμεσά τους (υπάρχει video παρακάτω).

Μία μέρα πριν ο Εβρά είχε πει σε δηλώσεις του πως στην ομάδα υπάρχει κάποιος προδότης που βγάζει τα πάντα στον τύπου και ίσως αυτός να ήταν ο λόγος.

Αμέσως μετά οι παίκτες έφυγαν από το προπονητικό κέντρο και πήγαν στο πούλμαν, αρνούμενοι να κάνουν προπόνηση, ως αντίδραση για τον Νικολά Ανελκά, τον οποίο από το Σάββατο έδιωξαν από την αποστολή, καθώς αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη στον Ντομενέκ, αφού τον έβρισε στο ημίχρονο του ματς με το Μεξικό.

Οι παίκτες μετά μάλιστα εξέδωσαν και ανακοίνωση, η οποία έχει ως εξής: "Με αυτήν την ανακοίνωση όλοι οι παίκτες, χωρίς καμία εξαίρεση, θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους με την απόφαση της γαλλική ομοσπονδίας να αποκλείσει τον Νικολά Ανελκά από την αποστολή".

"Το περιστατικό που έγινε στο ημίχρονο του αγώνα με την Γαλλία έπρεπε να μείνει μέσα στην ομάδα, κάτι που συμβαίνει σε κάθε υψηλού επιπέδου ομάδα".

"Ο Ανελκά επιχείρησε διάλογο, αλλά αυτή η προσέγγιση απορρίφθηκε. Η γαλλική ομοσπονδία δεν είχε τον χρόνο να προσπαθήσει να προστατεύσει την ομάδα. Πήρε την απόφαση (να διώξει τον Ανελκά) χωρίς να συμβουλευτεί όλοους τους παίκτες, αλλά βασιζόμενη σε δημοσιεύματα του τύπου".

"Ως αντίδραση για τα υψηλά στελέχη της ομοσπονδίας, όλοι οι παίκτες αποφασίσαμε να μην προπονηθούμε σήμερα".

"Αντιθέτως, σεβόμενοι το κοινό που ήρθε να δει την προπόνηση πήγαμε σε αυτούς και συναντήσαμε και εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους".

"Εμείς αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη αυτών που φορούν τα χρώματα της χώρας. Όπως και όλους αυτούς τους φιλάθλους και τα παιδιά που έχουν τους παίκτες της εθνικής ως πρότυπα. Δεν ξεχνάμε κανένα από τα καθήκοντά μας".

"Θα κάνουμε τα πάντα καθένας ξεχωριστά, αλλά και σαν ένα πνεύμα για να εξασφαλίσουμε ότι η Γαλλία θα κερδίσει ξανά την τιμή της με θετική εμφάνιση την Τρίτη".

Μετά από όλα αυτά, ο αντιπρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας, Ζαν-Λουΐ Βαλεντίν, παραιτήθηκε, λέγοντας πως ντρέπεται για όλα αυτά που συμβαίνουν.
sport24.gr
O τσακωμός του Εβρά με τον Ντουβέρν



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη