24 Ιουν 2010

Υπ' ατμόν για το συνέδριο της Ν.Δ.

Υπ΄ατμόν για το συνέδριο είναι τα "γαλάζια" στελέχη της Θεσσαλονίκης. Την ώρα που οι προσκείμενοι στην Ντόρα δείχνουν να σνομπάρουν τις διαδικασίες τα στελέχη της ΝΔ από τη Μακεδονία ετοιμάζονται να δώσουν τις δικές τους μάχες, πολιτικές και εσωκομματικές.
Στο συνέδριο αναμένεται να κάνουν παρεμβάσεις για οργανωτικά και πολιτικά θέματα, καθώς στη Βόρεια Ελλάδα κάποια πολιτικά ζητήματα είναι....

πολύ εντονότερα από ό,τι στην υπόλοιπη χώρα. Οι εξελίξεις γύρω από το θέμα του Δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και από το Σκοπιανό κάνουν τους Μακεδόνες συνέδρους να διεκδικούν μεγαλύτερη συμμετοχή στα εσωκομματικά δρώμενα.
Λιγότερες από άλλες χρονιές θα είναι οι υποψηφιότητες για την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, που θα γίνουν την Κυριακή. Από τη Θεσσαλονίκη διεκδικούν εκλογή (και μάλλον θα την πετύχουν) κυρίως οι: Δημ. Βαρτζόπουλος (πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης), Δημ. Πανοζάχος (μέλος επιτροπής συνεδρίου), Θάνος Κουλουτμπάνης (περιφερειάρχης του τομέα Αυτοδιοίκησης), Νικ. Φώτος (αναπηρωτής γραμματέας οργανωτικού), Στράτος Σιμόπουλος (αν. γραμματέας Παραγωγικών Τάξεων) αλλά και κάποια άλλα στελέχη.
Ίδωμεν...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη