2 Ιουν 2010

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας έκανε την παρακάτω δήλωση για την υπόθεση αδειοδότησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από την ΕΠΟ :
« Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ αποφάσισε να ξεκινήσει την

‘’κάθαρση’’ του ελληνικού ποδοσφαίρου εξαντλώντας όλη την αυστηρότητά της πάνω στον φάκελο αδειοδότησης του ιστορικού Ηρακλή. Η επιλεκτική επιβολή των αυστηρότερων κυρώσεων στην ομάδα του Ηρακλή, φανερώνει μία σκοπιμότητα που υποκινείται από παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και πιέσεις σαν αυτές που έχουν προσδώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο το χαρακτηρισμό της ανυποληψίας.
Οι παρασκηνιακές αποφάσεις της Super League και η μη επικύρωση της βαθμολογίας του περσινού πρωταθλήματος, σε συνδυασμό με την απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης, δείχνουν ξεκάθαρα ότι κάποιοι έχουν στοχοποιήσει τον Ηρακλή και προσπαθούν να τον υποβιβάσουν για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα, συγκεκριμένου σωματείου.
Ζητώ από την ΕΠΟ να προασπίσει την υπόληψή της και να διαφυλάξει την ισονομία απέναντι σε όλα τα σωματεία και πριν λάβει οποιαδήποτε τελεσίδικη απόφαση, να επανεξετάσει με τους ίδιους όρους τις αιτήσεις όλων των ομάδων που έχουν κατατεθεί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Η ιστορία του Ηρακλή επιβάλλει οι αγώνες και οι αποφάσεις να κερδίζονται στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο και αυτό θα πρέπει επιτέλους να γίνει βίωμα σε όλους όσους κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του ελληνικού αθλητισμού ».


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη