29 Ιουν 2010

Ημέρα απεργίας σήμερα, από που θα μαθαίνετε τα νέα

Απεργούν όλοι σήμερα. Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, ΟΑΣΘ και ΟΣΕ, τα αεροπλάνα με πολλά προβλήματα, ενώ ήδη άρχισαν να μαζεύονται οι πρώτοι συνδικαλιστές στο άγαλμα του Βενιζέλου. Στις 10 θα συγκεντρωθούν τα πρωτοβάθμια σωματεία στην Καμάρα και θα πάνε με πορεία στο Εργατικό κέντρο, όπου προγραμματίστηκε η μάζωξη της ΓΣΕΕ στις 10.30. Λίγο πιό κάτω, στο άγαλμα του Βενιζέλου, θα συγκεντρωθεί το ΠΑΜΕ, ενώ λίγο πιό ανατολικά, στο υπόγειο της Θεολογικής θα συγκεντρωθούν οι συνεργάτες της αστυνομίας κουκουλοφόροι, οι οποίοι...
και θα επέμβουν, ανάλογα με τον όγκο των διαδηλώσεων.
-Αν οι διαδηλώσεις είναι μεγάλες θα χρησιμοποιήσουν γκαζάκια και μολότωφ, για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να βοηθήσουν την εξουσία να επιβάλλει τα αντιλαϊκά μέτρα.
-Αν οι διαδηλώσεις είναι πολύ μεγάλες, θα χρησιμοποιήσουν βόμβες.
-Αν είναι πάρα πολύ μεγάλες, θα δολοφονήσουν.
Γνώριμες τακτικές από το παρελθόν.
Για όλα αυτά -απεργούντων των δημοσιογράφων και πάλι σε λάθος μέρα!- θα μας κρατά ενήμερους το site της Αμερικανικής Πρεσβείας (athens.indymedia.org) με τους ακούραστους συνεργάτες του.
Άλλωστε οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι, μας το είπαν από άλλο site τους: αυτό του stratfor, της δεύτερης CIA δηλαδή: "Πολιτική αστάθεια,αποσταθεροποίηση και έξαρση της κοινωνικής βίας προβλέπουν οι Αμερικανοί"
διαβάστε το αποκαλυπτικό άρθρο του G.A.N.A.:

Μας κατηγορούν οι Αμερικάνοι, γιατί δανειζόμασταν "τεράστια ποσά για εκσυγχρονισμένους στρατιωτικούς εξοπλισμούς" !!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη