23 Ιουν 2010

Δήλωση Χρύσας Αράπογλου για την απόφαση Παπαγεωργόπουλου

Με μια πολύ σκληρή δήλωση υποδέχθηκε η Χρύσα την απόφαση Β.Παπ. να μη θέσει υποψηφιότητα ξανά στο Δήμο.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»
Θεσσαλονίκη 23-6-2010
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με το σημερινό διάγγελμα του!!! προς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε με καθυστέρηση το...
αυτονόητο : Την ανάγκη να απαλλαγεί επιτέλους η Θεσσαλονίκη από το δικό του σύστημα διοίκησης που δυστυχώς οδήγησε την πόλη στην ακινησία και την στασιμότητα. Σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης «εξαναγκάστηκε» σε αποχώρηση αυτό όμως δεν είναι αρκετό. Για να προχωρήσει μπροστά η πόλη θα πρέπει να αποχωρήσει μαζί του και το σύστημα που εγκαθίδρυσε στον Δήμο. Αν δεν τον κάνει ο ίδιος άλλωστε, θα το κάνει ο λαός της Θεσσαλονίκης στις 7 Νοεμβρίου. Σήμερα , τον καλούμε ξανά να παραιτηθεί από την θέση του δημάρχου προκειμένου να διευκολύνει την έρευνα της Δικαιοσύνης για τα δεκάδες σκάνδαλα που αποκαλύφθηκαν στην διάρκεια της δικής του θητείας. Αυτή θα είναι και η τελευταία του προσφορά προς την πόλη.
...
Σχόλιο taxalia: Έχουμε φιλοξενήσει εκατοντάδες δηλώσεις της κ.Αράπογλου, την οποία συμπαθούμε, αλλά αυτή είναι ατυχέστατη, αδικαιολόγητα σκληρή έως εμπαθής. Προσωπική μου γνώμη αγαπητή Χρύσα: Η ιστορία θα την καταγράψει στα αρνητικά σας.
Και όπως ξέρετε, εδώ ξέρουμε πολύ καλά τι γράφουμε και το κάνουμε με απόλυτη αντικειμενικότητα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη