15 Ιουν 2010

Βρώμισαν τη Θεσσαλονίκη, οι οπαδοί του Ηρακλή

Δείτε αναλυτικό φωτορεπορτάζ, με αυτά που θα αντικρύσετε αύριο....

Ως γνωστόν, με τις μάζες των ανεγκέφαλων, δεν τολμά κανείς να τα βάλει, στα κράτη-μπουρδέλα, όπου κυριαρχεί ο ατομικισμός και τα λαμόγια-πολιτικοί, που δεν έχουν καμιά όρεξη να συγκρουστούν, να χάσουν ψήφους. Καλύτερα να ΄μαι εγώ βουλευτής κι η Ελλάδα κωλοχανείο, παρά να θυμίζει η Ελλάδα τη Σουηδία, αλλά εγώ να μην εκλεγώ.

Αυτά τα παιδιά της "Α.Θ.10", είναι εξαιρετικά εκπαιδευμένα στη χρήση σπρέι και έχουν κόλλημα με αυτό. Βίασαν και πάλι τη Θεσσαλονίκη, αφού έβαψαν, μία μία, όλες τις εισόδους των οικοδομών επί της Τσιμισκή. Ασχήμια σε αίσχιστο βαθμό.
Μετά από αυτό, σίγουρα θα δικαιωθούν. Το πιάσαν το νόημα οι πιτσιρικάδες.
Μόνο με το φόβο και τη χρήση βίας κάνεις δουλειά σε αυτή τη χώρα.
Αφού οι πολίτες απλά γκρινιάζουν και δε ζητούν ευθύνες από το -πάντοτε- ανύπαρκτο κράτος;
Σε ποιά άλλη χώρα του κόσμου γίνονται αυτά ρε ;
Και στην Αγγλία και στην Ιταλία και στην Πορτογαλία, έπεσαν ομάδες. Κανείς δεν...
έγραψε όμως ολόκληρη τη Ρώμη!
Κι εμείς δεν είμαστε πολιτικοί να χαϊδεύουμε τα αυτιά των ηλιθίων, που απαιτούν "ισονομία", "σεβασμό" και άλλα αγαθά που οι ίδιοι βιάζουν κατά συρροή, παρά φύσιν και κατ' εξακολούθηση.
Ξανθυμίζουμε όμως ότι καλά κάνουν ! Αφού το μπουρδέλον η Ελλάς δίνει εδώ και χρόνια σαφή μηνύματα: είστε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε. Κάψτε, σπάστε, ρημάξτε. Το μόνο που δεν μπορείτε να κάνετε είναι να υπερασπιστείτε αυτό που λέγεται "πατριωτικός χώρος". Εκεί η αστυνομία είναι αποφασιστικότατη και αποτελεσματικότατη. Τον Λευκό Πύργο, δεν μπόρεσε να τν προστατέψει και κανείς δεν κλήθηκε από τον Χρυσοχοϊδη να δώσει εξηγήσεις! Κάποιος Παπαγεωργίου όμως παραμένει προφυλακισμένος...
Απο που να αρχίσεις και πού να τελειώσεις σ'αυτό το μπουρδέλο; Βρωμιά παντού. Τη δημιουργούμε, την ανεχόμαστε, τη βιώνουμε, χωρίς να βάλουμε το κεφάλι μας να δουλέψει και να σκεφτεί : ποιός μας καταδικάζει να ζούμε αιώνια σε πόλεις μπουρδέλα, που δεν βελτιώνονται καθόλου με το πέρασμα των χρόνων;
Ποιά μοίρα μας σημάδεψε, ώστε κάθε φορά, που ταξιδεύουμε στο εξωτερικό και επιστρέφουμε, να σφίγγεται η καρδιά μας;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη