16 Ιουν 2010

Τελικά μόνο τις κουμπάρες παίζουμε σωστά στο Ελλάντα.

Παλιά ήταν οι κουμπάροι με τα "δομημένα ομόλογα και τον Σάββα", μετά σειρά πήρε ο κος Παπουτσής με τις κουμπαριές [1] και τώρα ο ογκόλιθος του πολιτικού κόσμου, ποιός άλλος? Ο μέγας Τάσος Μαντέλης (και ο κουμπάρος του πάντα). Κι εμείς ως Έλληνες με πολύ ισχυρό μέσα μας τον θεσμό της οικογενείας, τι άλλο? Υποστηρίζουμε και ψηφίζουμε τις κουμπαριές.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών Τάσος Μαντέλης

Διάταξη για την επιβολή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα στον επιχειρηματία Γιώργο Τσουγκράνη, σε λογαριασμό του οποίου κατατέθηκαν 450 χιλιάδες μάρκα που προορίζονταν για τον πρώην υπουργό Μεταφορών επί κυβερνήσεως Κώστα Σημίτη, Τάσο Μαντέλη, εξέδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ι. Σακελάκος.

Ο επιχειρηματίας, που αντιμετωπίζει κατηγορία για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, έχει παραδεχθεί στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Ζημενς ότι το 1998 άνοιξε λογαριασμό σε ελβετική τράπεζα στο όνομα "Α. ROCOS", προκειμένου η Ζημενς να καταθέσει εκεί χρήματα για τον κουμπάρο του, T. Μαντέλη.

Στο λογαριασμό κατατέθηκαν το 1998, 200 χιλιάδες μάρκα και το 2000 άλλα 250 χιλιάδες μάρκα.

Πηγή

[1] * Στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, όταν ετέθη θέμα επιλογής ενός εκπροσώπου των φαρμακοποιών στη ΝΟΕΣ οι αρμόδιοι της Χαρ. Τρικούπη βρέθηκαν μπροστά σε δύο επιλογές. Ο ένας ήταν ο Ν. Δατσέρης, το μοναδικό μέλος του 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που πρόσκειται στο ΠαΣοΚ, και αδελφός του Ι. Δατσέρη, συνεργάτη του κ. Βενιζέλου. Ο άλλος ήταν ο Π. Τσιλιγκαρίδης, πρώην ΓΓ Νέας Γενιάς και κουμπάρος του Χρ. Παπουτσή, ο οποίος έχει καταδικαστεί με ομόφωνη και τελεσίδικη απόφαση του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου για αθέμιτο ανταγωνισμό και έχει προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια στην πόλη. Ως μέλος της ΝΟΕΣ επελέγη ο Τσιλιγκαρίδης.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη