18 Ιουν 2010

Μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό του CITY για...

...δωρεάν Διακοπές!

Ο μεγαλύτερος καλοκαιρινός διαγωνισμός στην Ελλάδα
Μια μεγάλη προσφορά από το περιοδικό CITY

" Είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους αναγνώστες που μας αγκάλιασαν, μας αγάπησαν, μας ανέχτηκαν, μας πίστεψαν και μας ανέβασαν ψηλά." Περιοδικο CITY

Γιορτάζουμε 10 χρόνια και αντιστρέφοντας τους ορους αντί να δεχθούμε δώρα αποφασίσαμε εμεις να σας κάνουμε δώρο διακοπές στον πιο επίκαιρο διαγωνισμό. Δεν είναι διαφημιστικό τρικ. Σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν, διακοπές σε...
20 προορισμούς. Nαι, μπορείτε να διαλέξετε που θα πάτε. Θα υπάρξουν είκοσι (20) τυχεροί νικητές. Όποιος κερδίσει μπορεί να πάρει δωρεάν μαζί του και το έτερον ήμισυ, ένα φίλο ή μια φίλη, ένα συγγενή, ή όποιον θέλει στη τελική ανάλυση για να περάσει όμορφα.

Για να πάρετε μερος στο διαγωνισμό για ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ κάντε κλικ στο ξενοδοχείο στον προορισμό που σας ενδιαφέρει. Εκεί μπορείτε να βρειτε τη φορμα που θα συμπληρώσετε όπως πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό απο τον κάθε προορισμό. Μπορείτε να συμμετέχετε σε ένα, ή σε δύο ή και σε όλους ακόμα τους προορισμούς μία ή περισσοτερες φορές, προκειμένου να αυξήσετε τις πιθανότητες σας να είστε ένας από τους μεγάλους τυχερούς.

(o διαγωνισμός λήγει 11 Ιουλίου ημέρα Κυριακή και ώρα 23:59:59, τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την επόμενη μέρα.)

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού εδώ
Χορηγός επικοινωνίας του διαγωνισμού



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη