9 Ιουν 2010

Δωρεάν προσφορά ζήτηση και ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών στο internet

Υπάρχει μια ιστοσελίδα, που είναι ένα κόσμημα για τη διαδικτυακή κοινότητα του internet. Δωρεάν προσφορά ζήτηση και ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών.
Όλοι μας έχουμε πράγματα που δεν τα χρησιμοποιούμε. Άλλα κακές επιλογές αγορών μας. Άλλα που τα έχουμε χρησιμοποιήσει λίγο αλλά λόγω της αλματώδους ανάπτυξης της...

τεχνολογίας έχουν αντικατασταθεί. Μερικά λυπόμαστε να τα πετάξουμε και γεμίζουν τα σπίτια μας και τις αποθήκες μας αλλά τα περισσότερα είναι γνωστό ότι καταλήγουν στις χωματερές. Υπάρχουν όμως άλλοι που αυτά που εμείς πετάμε τα χρειάζονται. Και άλλα πράγματα που μερικοί πετάνε τα χρειαζόμαστε εμείς. Τη λύση την έδωσε η ιστοσελίδα αυτή και οι εμπνευστές της. Μια ιστοσελίδα με οικολογική συνείδηση. Κάνετε μια εγγραφή εκδηλώνετε την επιθυμία σας για κάτι που σας ενδιαφέρει και κατόπιν έρχεστε σε επικοινωνία με προσωπικό μήνυμα με αυτόν που χαρίζει το συγκεκριμένο αντικείμενο για τον τρόπο παράδοσης. Και εσείς με τη σειρά σας μπορείτε να χαρίσετε κάτι που δεν σας χρειάζεται. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα. Έπιπλα, αντίκες, ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά, κοσμήματα, ρούχα. Ακόμα και αν δεν μένετε στην ίδια πόλη. Η κοσμιότητα, η ευγένεια, η αλληλοβοήθεια και η συμπαράσταση είναι δεδομένη.
Από την άλλη, σε αυτή την περίοδο της οικονομικής κρίσης καταργώντας το χρήμα ως ανταλλακτική αξία, γίνεται προσφορά, ζήτηση και ανταλλαγή υπηρεσιών. Μπορείτε να βρείτε αλλά και να δώσετε εργασία. Μπορείτε να ενημερωθείτε για άλλες ιστοσελίδες και για εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται. Υπάρχει ακόμα και δανειστική βιβλιοθήκη. Οι πολίτες έχουμε τεράστια δύναμη αρκεί να το αντιληφθούμε και να προχωρήσουμε στη δράση.
Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.
http://dwsepare.ning.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη