9 Ιουν 2010

O Γ. Πεταλωτής διαψεύδει τα περί χρεοκοπίας ή εξόδου από την ευρωζώνη.

Δεν διαφεντεύετε τα ΜΜΕ και η προπαγάνδα σας και η γραμμή σας δεν μπορεί να περάσει κε. Πεταλωτή. Ακόμα και ο ΔΟΛ έπαψε να σας υποστηρίζει. Τόσο στα blogs αλλά όσο και στον ξένο τύπο, που είναι πια ένα "κλικ του ποντικιού" έχετε ξεμπροστιαστεί.Για ποιά καταστροφολογία μιλάτε κύριε Πεταλωτή? Ο κόσμος τό' χει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι. Ή θα θέλατε να εμπιστευτούμε το "λεφτά υπάρχουν" και τα "τρία δεν"? Μας αφήνει παγερά αδιάφορους το τι λέτε ή δεν λέτε πλέον υπουργε μου. Εμείς ΞΕΡΟΥΜΕ!

Δεν πρόκειται για καταστροφολογία κε. Πεταλωτή αλλά για αλήθειες που εσείς τεχνιέντως προσπαθείτε να καλύψετε, όπως ακριβώς κάνετε και με την υπόθεση Siemens.

Κύριε Πεταλωτή: Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση θα βγάλει την χρονιά? Μπρορεί η ΝΔ να έχει πέσει σε ποσοστά ΦΠΑ αλλά να είστε βέβαιος ότι ΟΛΟΙ θα ψηφίσουν αυτήν την φορά και θα λήξουν μια για πάντα ο δικομματισμός, τα πολιτικά τζάκια, και η εκμετάλευση του λαού. Ελπίζουμε να μην φύγετε και εσείς νύχτα για το Μόναχο, (αν και ο συγκεκριμένος δεν έφυγε νύχτα, μέρα ήταν και είχε και συνοδεία μάλιστα...) για να ξαναπούμε μετα τις εκλογές.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη