18 Ιουλ 2010

Άδωνι Γεωργιάδη, είσαι μουρλός;

Στις 16 Δεκεμβρίου, πληροφορηθήκαμε τον "καβγά" του δημοτικού συμβούλου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιάννη Κουριαννίδη και την απόφασή του (ναι, τότε πήρε την απόφαση) να απoχωρήσει από το ΛΑ.Ο.Σ. Γράψαμε την είδηση, εδώ . Το θέμα πήρε διαστάσεις, o κ.Κουριαννίδης σύρθηκε απρόθυμα σε μια διάψευση(εδώ) και ο φίλος μας Άδωνις Γεωργιάδης, ...

μας αποκάλεσε -εμμέσως, (όχι ονοματίζοντας το ταχαλια) "μουρλούς" (εξ ου και ο τίτλος αυτού του άρθρου).
Του είπαμε τότε χαρακτηριστικά "Άδωνι, κράτα πισινή, γιατί, γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος". Ο Άδωνις, πράγματι κράτησε πισινή και μας μισο-δήλωσε ότι δεν εννούσε εμάς, αλλά κάποιο άλλο blog με το οποίο είχε αντιδικία (πράγμα που δεν μας αφορά).
Δείτε στο βίντεο τον Άδωνι να μας τα ψέλνει:
(είναι από εκπομπή του την επόμενη της δημοσίευσής μας. Επισκεφτείτε τη σελίδα του βίντεο (διπλό κλικ) για περισσότερες πληροφορίες από τον δημιουργό του βίντεο)

Επειδή, όμως, όπως ξέρετε, εδώ, στο ταχαλια, ξέρουμε πάντα, πολύ καλά τι γράφουμε, πότε το γράφουμε και γατί το γράφουμε, έχουμε πολύ υπομονή και πολύ καλή μνήμη.
Όπως θα μάθατε, ο Γιάννης Κουριαννίδης, έφυγε τελικά από το ΛΑ.Ο.Σ. και το "μάτι του ταχαλια", που τα βλέπει όλα (τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη), επιβεβαιώθηκε για μιά ακόμη φορά, ή μάλλον για να ευλογήσουμε τα γένια μας: όπως πάντα.
Ηθικό δίδαγμα: Μη βιάζεσαι ποτέ να αμιφισβητήσεις κάτι που έχει την υπογραφή "taxalia".
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη