7 Ιουλ 2010

Υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο Ηλίας Ψινάκης;

Έτοιμος για τον επόμενο ρόλο του ο γνωστός μάνατζερ-κριτής-παρουσιαστής-ραδιοφωνικός παραγωγός.
Όπως όλα δείχνουν ο Ηλίας Ψινάκης είναι έτοιμος να δοκιμάσει τις δυνάμεις, και τις αντοχές του, σε έναν εντελώς νέο ρόλο, αυτόν του πολιτικού.
Ένα πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση φαίνεται πως είναι και η ...προσωπική του διαμεσολάβηση για τη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ της πόλης της Αθήνας και της Μανίλα, πρωτεύουσας της Δημοκρατίας των Φιλιππινών.
Η οικογένεια του Ηλία Ψινάκη διαθέτει σημαντικά περιουσιακά στοιχεία στις Φιλιππίνες, ενώ διατηρεί πολύ στενές σχέσεις τόσο με τον πρόεδρο της χώρας Μπενίνιο Ακίνο, γιο της πρώην προέδρου των Φιλιππινών Κορασόν Ακίνο, όσο και με τον πρέσβη τους στη χώρα μας. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης ζήτησε από τον Ηλία να μεσολαβήσει προκειμένου να υπάρξει συνεργασία και σύσφιγξη σχέσεων μεταξύ της ελληνικής πρωτεύουσας και της Μανίλα και εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά.
Ο γνωστός μάνατζερ κατάφερε να το προγραμματίσει και τη Δευτέρα, στις 12.30 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε επίσημη συνάντηση μεταξύ του πρέσβη της Δημοκρατίας των Φιλιππινών στην Ελλάδα Rigoberto D. Tiglao και του δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη στην αίθουσα τελετών του δημαρχιακού μεγάρου, προκειμένου οι δύο άνδρες να συζητήσουν την προοπτική συνεργασίας. Από τη συνάντηση φυσικά δεν έλειπε και ο ίδιος, καθώς αποτελούσε τον βασικό συνδετικό κρίκο, ενώ φρόντισε να είναι ενήμερος και άρτια προετοιμασμένος για τα θέματα που συζητήθηκαν.
Πιθανώς να πρόκειται για την πρώτη πολιτική κίνηση του Ηλία Ψινάκη στο πλευρό του Νικήτα Κακλαμάνη για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές! Άλλωστε, σε πολλές συνεντεύξεις του έχει δηλώσει τον θαυμασμό του για το έργο του δημάρχου, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε ακουστεί πως το όνομά του θα μπει ψηλά στη λίστα του ψηφοδελτίου με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.
Πηγή: http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=63&artid=49701
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη